Afbeelding

Sprite Mondial 490 SE (2023)

Sprite Mondial 490 SE 2023

Verkocht

Meer informatie over deze caravan

Sprite Mondial 490 SE 2023

De Sprite Mondial 490 SE is de meest ruime Mondial uitvoering. De Mondial 490SE beschikt over twee enkele vaste bedden en een aparte zithoek. zeer geschikt voor een moderne kampeerder die van ruimte en luxe houdt.

De Sprite Mondial 490 SE 2023 is een luxe caravan met een aparte zithoek en twee vaste enkele bedden

Met de Sprite Mondial 490SE hoeft u niets ‘om te bouwen’. De vaste enkele bedden (195/190 x 75 cm) grenzen aan de luxe toiletruimte, hierdoor hoeft u niet over elkaar heen te stappen als u ’s nachts uit bed moet. En u heeft het toilet zeer dichtbij! Ideaal voor als u in de nacht niet alleen over de camping wilt lopen of als u slecht ter been bent. Bent u uitgeslapen? Dan kunt u heerlijk ontbijten in de ruime zithoek met zeer comfortabele zitkussens met binnenvering. Bent u met 4 personen op vakantie of krijgt u 2 personen extra te logeren? Dan kan de zithoek alsnog omgebouwd worden tot tweepersoonsbed van 206 x 152/142 cm.

De Sprite Mondial 490 SE is een ruime en stevige caravan voorzien van polyester panelen, fronten, binnen- en zijwanden en plafond. Het Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Dit luxe Sun Roof laat veel natuurlijk licht binnen. Haal buiten nog meer naar binnen met alle openslaande ramen! De Mondial geeft u veel opbergruimte door de grote bovenkast units met moderne deuren en de lattenbodems met veerscharnieren voor een makkelijk bereik.

De caravan is voorzien van 3 dakluiken. 2 in de leefruimte en 1 in de toiletruimte. Alle dakluiken zijn voorzien van een verduistering en een muggenhor. Tevens is er een hordeur geplaatst op volledige hoogte van de buitendeur.

De ruime keuken is voorzien van een hoogstaande ovencombinatie incl. grill

De grote middenkeuken is zeer luxe en voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan en een uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats. Het duurzaam afgewerkte keukenblad is voorzien van krasvast formica en een extra uitklapbaar aflegblad. Het kooktoestel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en glazen afdekplaat. De Mondial 490 SE biedt een topklasse ovencombinatie inclusief grill. Bak de broodjes voortaan zelf af in uw caravan! De Dometic koelkast van 98 liter heeft een elektronische ontsteking en uitneembaar vriezergedeelte.

De Sprite Mondial 490 SE heeft een ruime toiletruimte. Alle kranen zijn afgewerkt in chroom en het Thetford cassettetoilet heeft een aparte watervoorziening.

De Sprite caravans hebben een Truma Therme boiler (5l) werkend op elektriciteit en rondverwarming. Door de goede verwarming en thermische isolatie is het bij -15 graden buiten nog steeds 20+ graden binnen. Alleen de Mondial serie van Sprite heeft een Truma verwarming 3kW op gas én een elektrische verwarming Ultraheat.

Mondial 490 SE 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 539 cm
 • Totale lengte: 709 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1225 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1450 kg gewicht te verhogen tot 1600 kg (optie)