Afbeelding

Sprite Mondial 420 SE (2023)

Sprite Mondial 420 SE 2023

Verkocht

Meer informatie over deze caravan

Sprite Mondial 420 SE 2023

Kom de Sprite Mondial 420 SE 2023 in onze showroom bewonderen en vraag naar onze speciale Sprite 2023 aanbiedingen!

De Sprite Mondial 420 SE biedt alles wat een moderne kampeerder nodig heeft. De Mondial 420SE uitrusting is zeer luxe, met het prachtige 3 ramen front, een keuken met luxe bakoven, elektrische verwarming en een bluetooth radio.

De Sprite Mondial 420 SE 2023 heeft een zithoek die tot twee enkele bedden of een kingsize bed omgebouwd kunnen worden

De Mondial 420 SE heeft een fijne zithoek voorin. De extra dikke kwaliteit en binnenvering zorgen ervoor dat er ook heerlijk op geslapen kan worden. Binnen een zucht is de zithoek omgetoverd tot twee enkele bedden van 200 x 74 en 185 x 72 cm. U hoeft niet over elkaar heen te stappen als u er ’s nachts uit moet. Ligt u liever in een kingsize bed? De lattenbodem kunt u verder uittrekken waardoor u een bed van 206 x 185 cm creëert.

De Sprite Mondial 420 SE is een ruime en stevige caravan voorzien van polyester panelen, fronten, binnen- en zijwanden en plafond. Het Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Dit luxe Sun Roof laat veel natuurlijk licht binnen. Haal buiten nog meer naar binnen met alle openslaande ramen! De Mondial geeft u veel opbergruimte door de grote bovenkast units met moderne deuren en de lattenbodems met veerscharnieren voor een makkelijk bereik.

De caravan is voorzien van 3 dakluiken. 2 in de leefruimte en 1 in de toiletruimte. Alle dakluiken zijn voorzien van een verduistering en een muggenhor. Tevens is er een hordeur geplaatst op volledige hoogte van de buitendeur.

De ruime keuken is voorzien van een ovencombinatie incl. grill en de toiletruimte heeft een aparte douche

De grote middenkeuken is voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan en een uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats. Het duurzaam afgewerkte keukenblad is voorzien van krasvast formica en een extra uitklapbaar aflegblad. Het kooktoestel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en glazen afdekplaat. De Mondial 420 SE biedt een topklasse ovencombinatie inclusief grill. Bak de broodjes voortaan zelf af in uw caravan!

Wilt u graag de mogelijkheid hebben om in uw caravan te douchen? De Sprite Mondial 420 SE heeft een zeer luxe toiletruimte met een afscheiden douche! Alle kranen zijn afgewerkt in chroom en het Thetford cassettetoilet heeft een aparte watervoorziening.

De Sprite caravans hebben een Truma Therme boiler (5l) werkend op elektriciteit en rondverwarming. Door de goede verwarming en thermische isolatie is het bij -15 graden buiten nog steeds 20+ graden binnen. Alleen de Mondial serie van Sprite heeft een Truma verwarming 3kW op gas én een elektrische verwarming Ultraheat.

Mondial 420 SE 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Interne lengte: 434 cm
 • Totale lengte: 605 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1045 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1300 kg gewicht te verhogen tot 1350 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans