Afbeelding

Sprite Cruzer 635 SR (2023) Te bestellen

Sprite Cruzer 635 SR 2023

44.295,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 635 SR 2023  Te bestellen

De Sprite Cruzer 635 SR is zeer luxe en ruim. Deze Cruzer is één van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop is. De Cruzer 635 SR heeft een design en een uitrusting waar men U tegen zegt. Wat dacht u van een luxe ovencombinatie, een magnetron, een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem? Met dit laatste kunt u bijna alle apparatuur in uw caravan bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon. De Cruzer 635 SR 2023 is voor de moderne kampeerder die er graag op uit gaat maar van de luxe van thuis houdt. Waan u in een super deluxe appartement in deze caravan!

De Sprite Cruzer 635 SR 2023 is het vlaggenschip van Sprite

De Sprite Cruzer 635 SR is erg ruim met een binnenlengte van 6.27m en een binnenbreedte van 2.33. Ga met 2 of 4 personen kamperen in dit vlaggenschip van Sprite en u bevindt zich in een oase van luxe, ruimte en rust. Het queensbed van 200 x 150 cm is achterin de caravan gesitueerd. Stap niet meer over elkaar heen als u in bed gaat want het bed is bereikbaar via beide kanten! De slaapkamer is afgeschermd door de grote toiletruimte. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, ruime wasbak met grote spiegel en een aparte douchegelegenheid met douchebak!

Deze ruime Sprite Cruzer 635 heeft een grote en compleet uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 635SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een ingebouwde magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De indrukwekkende Slimline koelkast met vriezergedeelte heeft een inhoud van 133 liter.

Ook met 4 personen in de Sprite Cruzer 635 SR heeft u enorm veel ruimte

Voorin de Cruzer 635 SR is de zithoek met extra dikke luxe kussens met binnenvering. Krijgt u bezoek te logeren of gaat u met vier personen kamperen? Trek dan de lattenbodem uit tussen de banken en creëer een zeer groot tweepersoonsbed van 228 x 163 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 635 SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 635 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 627 cm
 • Totale lengte: 799 cm
 • Interne breedte: 233 cm
 • Totale breedte: 246 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1585 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1900 kg gewicht te verhogen tot 2000 kg (optie)
 • In onze showroom: Te bestellen
ERROR: Cannot create object