Afbeelding

Sprite Cruzer 550 SR (2023) Aanwezig in onze Showroom

Sprite Cruzer 550 SR 2023

41.995,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 550 SR 2023 te zien in onze showroom

De Sprite Cruzer 550 SR is een zeer ruime en luxe caravan. Deze Cruzer is een wat kortere variant op het vlaggenschip van Sprite: de Cruzer 635 SR. De Cruzer 550 SR 2023 is voor de moderne kampeerder die er graag op uit gaat maar van de luxe van thuis houdt.

In de Sprite Cruzer 550 SR 2023 kunt u om uw queensbed lopen

De Sprite Cruzer 550 SR heeft achterin een zeer uitgebreide toiletruimte met een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, ruime wasbak met een grote spiegel en een aparte badkamer waarvan alle kranen afgewerkt zijn in chroom. Aangrenzend is de slaapkamer met een dwars queensbed van 200 x 140 cm. U kunt om uw bed lopen, hoe heerlijk is dat!?

Deze ruime Sprite Cruzer 550 heeft een grote en compleet uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 550SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een ingebouwde magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De indrukwekkende Slimline koelkast met vriezergedeelte heeft een inhoud van 133 liter en opent aan beide kanten!!

De Sprite Cruzer 550 SR verrast met de Slimline koelkast, ovencombinatie, ingebouwde magnetron en extra elektrische kookplaat

Voorin de Cruzer 550 SR is de zithoek met extra dikke luxe kussens met binnenvering. Krijgt u bezoek te logeren of gaat u met vier personen kamperen? Trek dan de lattenbodem uit tussen de banken en creëer een zeer groot tweepersoonsbed van 228 x 163 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 550 SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 550 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 583 cm
 • Totale lengte: 754 cm
 • Interne breedte: 233 cm
 • Totale breedte: 244 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1445 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1700 kg gewicht te verhogen tot 1800 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
ERROR: Cannot create object