Afbeelding

Sprite Cruzer 520 SR (2023) Te bestellen

Sprite Cruzer 520 SR 2023

37.595,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 520 SR 2023  Te bestellen

De Sprite Cruzer 520 SR is een zeer moderne en ruime caravan met een fijne en bijzondere indeling vol privacy. De Sprite Cruzer 520 SR is één van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn!

De Sprite Cruzer 520 SR beschikt over een queensbed met volop privacy

Deze luxe caravan beschikt over aparte slaapkamer achterin. De grote toiletruimte met badkamer verbindt de slaapkamer met het woongedeelte. In de slaapkamer van de Cruzer 520 SR staat een queensbed van 197 x 140 cm. U stapt aan beide kanten uit dit bed! De toiletruimte is uitgerust met een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, wasbak met grote spiegel en een een aparte douche in een douchebak.

Deze fantastische Sprite Cruzer 520 heeft een grote en compleet uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 520SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een ingebouwede magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De Dometic koelkast van 98 liter heeft een elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte.

De Sprite Cruzer 520 SR heeft genoeg ruimte om in luxe met 4 personen te kamperen

Voorin de Cruzer 520 SR vindt u een zithoek met extra dikke luxe kussens met binnenvering. Krijgt u bezoek te logeren of gaat u met vier personen kamperen? Trek dan de lattenbodem uit tussen de banken en creëer een extra groot tweepersoonsbed van 206 x 160/142 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 520 SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 520 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 583 cm
 • Totale lengte: 754 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1365 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1600 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Te bestellen
ERROR: Cannot create object