Afbeelding

Sprite Cruzer 495 SR (2023) Aanwezig in onze Showroom

Sprite Cruzer 495 SR 2023

35.995,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 495 SR 2023

De Sprite Cruzer 495 SR valt onder de topserie van Sprite! De Sprite Cruzers zijn standaard voorzien van prachtige keukens, een top slaapplaats en een luxe badkamer met douchemogelijkheid. De Cruzer 495 SR is zeer ruim, heeft dezelfde formaten als de Cruzer 495 SR, maar is een klassiek model met een fransbed.

De Sprite Cruzer 495 SR heeft achterin de caravan een zeer ruime toiletruimte met een aparte badkamer

De Sprite Cruzer 495 SR is een ruime caravan met een fransbed van 195 x 135 cm. Aangrenzend vindt u een zeer ruime toiletruimte achterin de caravan! Deze luxe toiletruimte heeft een Thetford cassette toilet met aparte watervoorziening en een badkamer met douche, waarvan alle kranen afgewerkt zijn in chroom.

Deze mooie Sprite Cruzer 495 heeft een grote en luxe uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 495SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een aparte magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De Dometic koelkast van 98 liter heeft een elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte.

Stap uit bed in uw Cruzer 495 SR en voel met uw blote voeten het zachte (uitneembare) tapijt

Voorin de Cruzer 495 SR vindt u zithoek met extra dikke luxe kussens met binnenvering. Krijgt u bezoek te logeren of gaat u met vier personen kamperen? Trek dan de lattenbodem uit tussen de banken en creëer een extra groot tweepersoonsbed van 206 x 160 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

Geniet van al het natuurlijke licht door het panoramische dakraam van de Cruzer 495 SR

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 495 SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 495 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 560 cm
 • Totale lengte: 731 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1325 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1600 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
ERROR: Cannot create object