Afbeelding

Sprite Cruzer 480 SR (2023) Te bestellen

Sprite Cruzer 480 SR 2023

35.295,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 480 SR 2023  Te bestellen

De Sprite Cruzer 480 SR brengt u op reis de luxe van thuis! De Sprite Cruzers zijn standaard voorzien van een top slaapplaats en een luxe badkamer met douchemogelijkheid.

De Sprite Cruzer 480 SR is vrij compact maar beschikt toch over een ruime zithoek, grote keuken en een comfortabel bed. Vanuit dit comfortabele bed kunt u ook vanaf uw mobiele telefoon het Swift Command systeem aansturen.

De Sprite Cruzer 480 SR 2023 beschikt over een fransbed achter en een ruime zit voor

In de Sprite Cruzer 480 SR 2023 heeft een klassieke indeling met links achterin het fransbed van 195 x 135 cm. Naast het fransbed vindt u het fonteintje met grote spiegel. Stap nu de luxe toiletruimte binnen met douchemogelijkheid en een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening.

Deze mooie Sprite Cruzer heeft een grote en luxe uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 480 SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een aparte magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De Dometic koelkast van 98 liter heeft een elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte.

Voorin de Cruzer 480 SR vindt u zithoek met extra dikke luxe kussens met binnenvering. Krijgt u bezoek te logeren of gaat u met vier personen kamperen? Trek dan de lattenbodem uit tussen de banken en creëer een extra groot tweepersoonsbed van 206 x 160 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

Bij -15 graden buiten is de Cruzer 480 SR 2023 nog aangenaam warm binnen

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 480SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 480 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 523 cm
 • Totale lengte: 694 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1275 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1500 kg gewicht te verhogen tot 1600 kg (optie)
 • In onze showroom: Te bestellen
ERROR: Cannot create object