Afbeelding

Sprite Cruzer 460 SR (2023) Aanwezig in onze Showroom

Sprite Cruzer 460 SR 2023

33.295,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Cruzer 460 SR 2023

De Sprite Cruzer is de topserie van Sprite. Met het prachtige design en een uitrusting die zo uitgebreid is dat het u aan niets ontbreekt, blijft de Cruzer de trend zetten in de markt.

De Sprite Cruzer 460 SR is compact en is toch voorzien van alle luxe en ruimte die de Cruzer serie te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan het Swift Command systeem die te besturen is via de mobiele telefoon of denk aan de luxe ovencombinatie én nog eens een aparte magnetron.

De toiletruimte en de keuken van de Sprite Cruzer 460 SR zijn zeer ruim en luxe

De Sprite Cruzer 460 SR 2023 is vooral gericht op de luxe keuken en toiletruimte. De toiletruimte beslaat de gehele achterste zijde van de caravan. Wanneer u deze luxe ruimte binnentreedt ziet u rechts van u een hangkast en een Thetford cassette toilet met aparte watervoorziening. Voor u ziet u een grote spiegel met wasbak. Links ziet u een aparte douche ruimte. Alle kranen zijn voorzien van een chroomafwerking.

Deze mooie caravan heeft een grote en luxe uitgeruste keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad. De Cruzer 460SR beschikt over een uitneembare afdruipplaat en snijplank met speciale opbergplaatsen. Vergeet u vooral niet de topklasse ovencombinatie met grill en een aparte magnetron! Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. De Dometic koelkast van 98 liter heeft een elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte.

Maak het gezellig met de dimbare spotjes in de twee enkele bedden of creëer een kingsize bed

Voorin de Cruzer 460 SR bevindt zich de zithoek. Deze luxe zithoek met extra dikke kussens met binnenvering dienen ook als 2 enkele bedden van 190 x 74 en 180 x 74 cm. Slaapt u liever in een kingsize bed? Trek dan de lattenbodem uit tussen de bedbanken en creëer zo een bed van 206 x 190 cm. Maak het extra gezellig met de dimbare spotjes. Het uitneembare tapijt maakt het heerlijk zacht aan uw voeten als u uit bed stapt.

De Sprite Cruzer 460 SR maakt gebruik van de Truma Combi unit voor warm water en verwarming

De Sprite staat bekend om haar polyester aerodynamische fronten, en het polyester dak en wanden. De Sun Roof is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Geniet van veel natuurlijk licht in uw Sprite Cruzer. De dakluiken voorzien de Sprite tevens van licht en ventilatie. Staat u op een plek met veel muggen? Schuif dan gemakkelijk de muggenhor voor de dakluiken en doe de hordeur op volledige hoogte van de buitendeur dicht. Het reservewiel vindt u op de beugel onder de caravan. De Cruzer 460SR is tevens voorzien van een voorbereiding voor de aansluiting van een zonnepaneel.

De Sprite caravans hebben een klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Dit betekent dat het bij -15 graden buiten nog steeds een aangename 20+ graden binnen is. De Cruzer serie is hierin voorzien van een Truma Combi 4 voor warm water en verwarming (1.kW elektrisch/4kW gas/3.8 kW gecombineerd) met digitale controleunit.

Cruzer 460 SR 2023 serie opties

sprite 2023 brochure

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2023
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Interne lengte: 440 cm
 • Totale lengte: 612 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1145 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1400 kg gewicht te verhogen tot 1500 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
ERROR: Cannot create object