Afbeelding

Sprite Basecamp 6 (2022)

Basecamp 6 model 2022

Verkocht

Contact opnemen

Sprite Basecamp 6 2022

De Sprite Basecamp 6 is nieuw binnen de Basecamp serie! De Basecamp 6 is geschikt voor 6 personen en heeft een ruime zit voorin en twee kleine zitjes achterin de caravan. Dit maakt het mogelijk om het bed opgemaakt te laten en toch aan tafel te ontbijten. En omdat de 2 kleine zitjes om te bouwen zijn tot 2 stapelbedden kan ook een groot gezin van het Basecamp-gevoel genieten. Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie en de sterke composietvloer. Dat is de Sprite Basecamp 6!

De Sprite Basecamp is een caravan met een eigentijdse uitstraling. De aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier. De Basecamp 6 is gemaakt voor de caravanner die iets anders wil, zonder concessies te doen aan comfort.

De nieuwe Sprite Basecamp 6 is met haar 2 stapelbedden geschikt voor een gezin tot 6 personen!

Met een binnenlengte van 4.88 m is de Basecamp 6 een stuk langer dan de Basecamp 2 en 4. Voorin de caravan is een ruime zit gesitueerd, deze zit kan omgebouwd worden tot een bed van 198 x 130 cm. De treinzitjes achter in de caravan kunnen omgebouwd worden tot 2 stapelbedden van 178 x 54 cm. De zittingen hebben AirWave kussens. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper. Gebruik het Duvalay luxe slaapsysteem voor een nog hoger slaapcomfort!

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfplanken mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp 6 tegen een stootje. De De caravan heeft een Whale boiler (8 liter) en een Whale rondverwarming, beide werkend op gas of elektriciteit. De Basecamp 4 zit in klasse 3 voor verwarming en thermische isolatie. Bij -15 graden buiten kunt u het nog steeds +20 graden binnen krijgen. Dit maakt de caravan geschikt om het hele jaar door te kamperen.. Wat denkt u van een voorjaarsvakantie in Scandinavië?

De Basecamp 6 heeft een zonnepaneel 100W op het dak en is bij -15 graden nog steeds +20 graden binnen

De Sprite Basecamp 2 werkt op een “Swift Command” controlesysteem via de app op de mobiele telefoon. Met dit controlesysteem reguleert en/of meet u o.a.: batterij conditiemeter, verlichting en waterpomp controle, binnen- en buitentemperatuur, binnen vochtigheidsgraad, verwarming, zonnepaneel laadcondities en bluetooth aansluitingen. Wek duurzame energie op door middel van het zonnepaneel!

In de keuken bevindt zich een gasoven en een Dometic koelkast van 83 liter met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezer gedeelte. U kunt heerlijke broodjes bakken in de gasoven. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten en een seperate grill. Het duurzaam afgewerkte keukenblad is gemaakt van een krasvast kunststof.

De luxe badkamer heeft een douche met een waterbesparende douchekop en een Thetford cassette toilet met aparte watervoorziening. De kranen zijn afgewerkt in chroom.

Basecamp 6 model 2022 optie’s

sprite 2022 brochure

Alle Sprite modellen zijn te bestellen door ons als Sprite dealer.

  <<< Scroll naar beneden voor alle specificaties >>>

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal slaapplaatsen: 2 + 4
 • Interne lengte: 488 cm
 • Totale lengte: 657 cm
 • Interne breedte: 200 cm
 • Totale breedte: 228 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 262 cm
 • Massa ledig gewicht: 1180 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1400 kg gewicht te verhogen tot 1500 kg (optie)