Afbeelding

Sprite Alpine Sport 470 CF (2022)

Alpine Sport 470 CF model 2022

26.795,00

Meer informatie over deze caravan

Sprite Alpine Sport 470 CF 2022

De Sprite Alpine Sport 470CF is verkocht.

De Sprite Alpine Sport 470 CF is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden is het probleemloos genieten in de Sprite caravans. Bij de vervaardiging van de caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan strenge veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.
De Sprite Alpine Sport 470 CF betekent vakantieplezier en design. Deze mooie caravan staat garant voor vele zorgeloze vakanties!

De Sprite Alpine Sport 470 CF is een zeer ruime caravan met een Frans bed  met Duvalay matras achterin gesitueerd.

De ruime Alpine Sport 470 CF heeft een binnenlengte van 5 m en een binnenbreedte van 2.11 m. Wat de 470 CF anders maakt dan de andere modellen is het Franse bed, dit bevindt zich achter in de caravan. Het Franse bed heeft een lattenbodem en een matras van het populaire merk Duvalay. De afmeting van dit bed is 197 x 138 cm. Voor in de caravan zit een zeer ruime zit, deze zit kan tot een groot tweepersoons bed van 206 x 152/142 cm omgebouwd worden. De zithoek heeft extra dikke kussens voor een hoog zit en slaapcomfort. Willen uw medereizigers ook genieten van de luxe van Duvalay? Bestel dan hier het Duvalay luxe slaapsysteem.

Door haar lichtmetalen velgen met brede banden en polyester panelen, dak en wanden is de Alpine Sport 470 CF een robuuste caravan met een moderne, luxe uitstraling. Boven op de caravan bevindt zich een Sun Roof, dit is een groot panoramisch dakraam boven het polyester front. Aan de zijkant van de caravan zit een voortentlamp met LED verlichting, en een Truma buitenwateraansluitpunt voor een vaste watertank van 38 liter. De caravan is voorbereid voor een fietsendrager (max. 60 kg).

Het duurzame keukenblad van de Alpine Sport 470 CF is voorzien van krasvast formica.

In de Alpine Sport 470 CF bevinden zich grote bovenkastunits met moderne deuren. Tevens heeft de caravan ingebouwde luidsprekers. De luxe keuken heeft een duurzaam afgewerkt keukenblad voorzien van krasvast formica. In de keuken staat een Dometic koelkast van 98 liter met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriesgedeelte. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een glazen afdekplaat voor extra ruimte!

De luxe toiletruimte is zeer ruim en comfortabel. Deze ruimte is afgewerkt met kranen in chroom en is voorzien van een Thetford cassette toilet met aparte watervoorziening.

Alpine Sport 470 CF model 2022 optie’s

sprite 2022 brochure

Alle Sprite modellen zijn te bestellen door ons als Sprite dealer.

 <<< Scroll naar beneden voor alle specificaties >>>

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
 • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
 • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
 • Merk: Sprite
 • Bouwjaar: 2022
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Interne lengte: 500 cm
 • Totale lengte: 671 cm
 • Interne breedte: 211 cm
 • Totale breedte: 225 cm
 • Interne hoogte: 195 cm
 • Totale hoogte: 261 cm
 • Massa ledig gewicht: 1095 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1350 kg gewicht te verhogen tot 1500 kg (optie)
 • In onze showroom: Verkocht