Afbeelding

Solbio Biologische toiletvloeistof

Biologische toiletvloeistof

26,99

Biologische toiletvloeistof

De Solbio toiletvloeistof is een 100% natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en watertanks.

Bent u milieubewust en wilt u toch een sterkte toiletvloeistof die de eigenschappen heeft van een milieu onbewust toiletvloeistof? Kies dan voor deze Solbio toiletvloeistof. Deze toiletvloeistof is namelijk 100% organisch, bevat geen kleurstoffen en 98% van de vloeistof is biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen.

De Solbio toiletvloeistof heeft een inhoud van 1,6 liter, dit staat gelijk aan ongeveer 40 doseringen. De vloeistof bestaat uit 4 organische ingrediënten (zeepstoffen, citroenzuur, oliën en plantextracten).

Naast dat u de Solbio vloeistof kunt gebruiken als toiletvloeistof kunt u hem ook gebruiken in de afvaltank, spoelwatertank en de vuilwatertank! Solbio heeft een zelfreinigende functie en hierdoor is de tank dus altijd fris en zuiver. Solbio ruikt naar heerlijk eucalyptus en munt.

Solbio is zeer zuinig en voorkomt allerhande geuren, het breekt afvalstoffen en toiletpapier af waardoor u de tank makkelijk kunt legen. Daarnaast heeft Solbio ook nog een onderhoudende en verzorgende werking voor alle onderdelen.

Kortom, bent u opzoek naar een zuinige en 100% biologische vloeistof voor je toilettank of watertank? Dan is deze Solbio vloeistof de oplossing!

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties