Afbeelding

123 Products Press schoonwater tank en leiding reiniger 0,5 ltr

123 Products watertank reiniger

8,99

123 Products Press SW Schoonwater

LET OP!
DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD
WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL!
123 Products Press Schoonwater is een sterk reinigende oplossing voor tank- en schoonwaterleidingen zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen. Press SW is voor meer dan 95% biologisch afbreekbaar. Met Press SW verwijdert u snel het eerste vuil. Press SW kan zonder problemen door de boiler. Deze liter fles is voldoende om een watersysteem met 5 liter boiler 5 x te reinigen. Press SW is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.Tip! Gebruik na het reinigen de Decal Ontkalker. Hiermee haalt u de kalkaanslag uit het watersysteem en de boiler.

Gebruiksaanwijzing:

Caravan zonder boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de oplossing eruit komt de kraan dichtdraaien. Laat het geheel een minuut of 20 staan. Doe ondertussen +- 15 liter schoon water in de tank. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het watersysteem weer gereed voor gebruik.
Caravan met 5 liter boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de boiler “vol” zit, kraan dicht. Vul de tank nu met +-15 liter schoon water, draai de kraan open. Als de oplossing eruit komt, de kraan weer dicht draaien. Laat het geheel 20 minuten staan. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het water systeem weer gereed voor gebruik.
Caravan met 10 liter boiler: Zie gebruik bij 5 liter boiler, echter met 200cc Press SW en +- 25 liter schoon water.

Liever een groter volume bestellen? Klik hier voor de 1 liter fles!

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: 123 Products
  • Inhoud: 0.5 Liter