Afbeelding

Orthopedisch hondenkussen Jane Rond – XL

Orthopedisch box hondenkussen traagschuim

179,95

Orthopedisch box hondenkussen traagschuim

Het orthopedisch hondenkussen Jane met traagschuim vlokken is een zeer comfortabel kussen waar uw hond heerlijk relaxed in kan liggen! De traagschuim vlokken passen zich aan naar de lichaamshouding van uw hond. Het kussen levert verlichting op drukpunten in het lichaam, hierdoor krijgen de gewrichten en spieren de ondersteuning en daardoor de rust die ze nodig hebben. Met dit hondenkussen gunt u uw hond de luxe om heerlijk te relaxen.

Is uw hond op leeftijd of heeft uw hond snel last van zijn of haar gewrichten? Dan is dit kussen uitermate geschikt voor uw hond! De orthopedische hondenkussens van Dröm leveren een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de stijfheid in de gewrichten van de hond. De hond kan makkelijker overeind komen én gaat soepeler bewegen!

Het orthopedisch hondenkussen Jane is uitermate geschikt voor honden op leeftijd of honden met gewrichtsaandoeningen en bewegingsproblemen

Het orthopedisch box hondenkussen Jane van het merk Dröm heeft een hoog ventilerend vermogen. De traagschuim vlokken zorgen voor een optimale ventilatie. Het box hondenkussen geeft verkoeling in de zomer en is behaaglijk warm in de winter. De traagschuim vlokken zijn van hoge kwaliteit. De buitenhoes is zeer makkelijk te reinigen. De hoes is wasbaar in de wasmachine op 40 graden.

Dit Jane hondenkussen heeft een afmeting van Ø 100 x 20 cm en is beschikbaar in een bijzondere antraciet/groene kleur. Het kussen bestaat uit een luxe buitenhoes van polyester met een fluweel uiterlijk en rits. De binnenhoes is van katoen en rijkelijk gevuld met traagschuim vlokken, de binnenhoes is ook voorzien van een rits.

TIP: Koop een extra hoes, erg handig als de hoes een keer gewassen moet worden. Kies een ander kleurtje ter afwisseling.

Bent  u op zoek naar een orthopedisch box hondenkussen op maat? Klik dan hier! 

Dröm: maatwerk voor u en uw hond

Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: Dröm
  • Kleur: Antraciet/groen
  • Afmeting: Ø 100 x 20 cm
  • Gewicht: ± 8,5 kg
  • Vulling: Traagschuim vlokken
  • Buitenhoes: 100% Polyester
  • Binnenhoes: Katoen