Afbeelding

Orthopedisch hondenkussen Barry – 95 x 75 cm

Orthopedisch hondenmatras koudschuim Dröm

69,00

Wissen

Orthopedisch hondenmatras koudschuim

Het orthopedisch hondenkussen Barry is gemaakt van een koudschuim Dröm matras. Het kussen is zeer comfortabel en biedt een goede ondersteuning, beide zorgen voor een betere slaap en is erg fijn voor het hondenlichaam. Het Barry koudschuim hondenmatras vermindert drukpunten in het hondenlichaam en past zich aan naar de lichaamshouding. De gewrichten en de spieren krijgen de ondersteuning en daardoor de rust die ze nodig hebben. Heeft u een wat oudere hond, een hond met gezondheidsproblemen of gunt u uw hond de luxe om heerlijk te relaxen? Dan is dit orthopedische hondenkussen een uitstekende aankoop!

Het orthopedisch hondenmatras is zeer geschikt voor de wat oudere hond of honden met gewrichtsaandoeningen en stijfheid

De buitenhoes is zeer makkelijk te reinigen. De hoes is wasbaar in de wasmachine op 40 graden. Heeft uw hond een ongelukje gehad op het kussen? Het koudschuim matras van Dröm kunt u met lauwwarm water uitspoelen en daarna heel goed laten drogen. Maar doe dit niet te vaak!

Dit Barry hondenmatras van Dröm heeft een afmeting van 95 x 75 x 5 cm en is er in de kleuren bosgroen en navy. Het hondenkussen bestaat uit een 1-delig matras van koudschuim en een luxe buitenhoes van polyester met een fluweel uiterlijk en rits.

TIP: Koop een extra hoes, erg handig als de hoes een keer gewassen moet worden. Kies een ander kleurtje ter afwisseling.

Bent  u op zoek naar een orthopedisch hondenmatras op maat? Klik dan hier!

Dröm: maatwerk voor u en uw hond

Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: Dröm
  • Afmeting: 95 x 75 x 5 cm
  • Gewicht: ± 2,60 kg
  • Vulling: Koudschuim
  • Buitenhoes: 100% Polyester