Afbeelding

Duvalay Topper Compact

Duvalay Boot, Camper, Caravan Oplegmatras Compact

120,00215,00

Wissen

Duvalay Topper Compact

De Duvalay Oplegmatras Compact is een topper van 2.5 cm dik, bestaande uit Memory Foam.

Bezit u een camper of een caravan met een zithoek die omgebouwd kan worden tot een slaapgedeelte? Vaak liggen de kussens van deze zithoek niet optimaal. Als u van alle losse kussens één geheel wilt maken, kiest u deze Duvalay Topper Compact.

Wilt u meer comfort? Dan kunt u kiezen voor de Duvalay Topper Comfort.  Wilt u drukpunten bij bijvoorbeeld uw schouders of heupen laten verdwijnen? Kies dan voor de Comfort Plus. Heeft u het snel warm ’s nachts? Kies dan voor de FreshTec uitvoering!

Bij de Duvalay Toppers is nagedacht over opbergruimte. Vooral als u een opbouw zithoek heeft is het fijn om uw caravantopper weer goed op te bergen. Deze Duvalay Topper Compact is super compact op te rollen en op te bergen. Er zijn 2 straps bijgeleverd zodat de caravan oplegmatras opgerold bij elkaar wordt gehouden. Deze oplegmatrassen zijn 190 cm lang en 2.5 cm dik.

Deze gemakkelijke oprolbare boot, camper of caravan oplegmatrassen worden geleverd inclusief luxe stretchhoes, deze stretchhoes zorgt voor nog meer slaapcomfort door een fijne temperatuurregeling.

Een ritsbare polycotton hoes, verkrijgbaar in diverse kleuren, is tevens een optie.

De Duvalay toppers worden speciaal gemaakt voor in de caravan, camper, buscamper, vrachtwagen en boot.

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: Duvalay
  • Materiaal: Memory Foam
  • Lengte: 190 cm
  • Dikte: 2.5 cm