Afbeelding

Campinggids Klein & Fijn ACSI 2024

ACSI Klein en Fijn Campinggids 2024

21,95

ACSI Klein en Fijn Campinggids

Met de ACSI Klein & Fijn Campinggids geniet u op ruim 2000 kleine en fijne campings in Europa. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. De campinggids komt inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en gratis toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

Alle kleine, fijne campings in één handige gids!

Kampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de ruim 1.900 leukste kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids.

Heel handig bij de voorbereiding op uw vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ons geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Bij dit product ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u de rest van dit kalenderjaar alle gegevens over alle kleine, fijne campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Bij aanschaf van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids + app ontvangt u:

  • ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2024
  • Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)**
  • Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

* Geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS 12 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2025 te raadplegen.

** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. 

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties