Afbeelding

Campinggids Europa ACSI 2024

ACSI Campinggids Europa 2024

26,95

ACSI Campinggids Europa 2024

Met de tweedelige ACSI Campinggids Europa vindt u eenvoudig een camping die perfect bij u past! In deze ultieme campinggids vindt u alles over maar liefst 7.570 campings in 29 verschillende landen. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg.

Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Van de Spaanse Costa’s tot de Italiaanse Rivièra en van kampeerland-in-opkomst Slovenië tot de Franse Provence: alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

ACSI Campings Europa-app

Bij de Campinggids Europa ACSI 2024 ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle campinginformatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Daarna heeft u één jaar lang gegevens over 7.570 campings ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. U kunt de app uitbreiden met alle informatie over ruim 9.000 camperplaatsen. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Europa ontvangt u:

  • ACSI Campinggids Europa 2024 (tweedelig)
  • Kaart met doorreiscampings
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)**
  • Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Campings Europa-app

* De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2025 te raadplegen.
** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op campingcard.com.

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties