Afbeelding

Campinggids Benelux ACSI 2024

ACSI Campinggids Benelux 2024

19,95

ACSI Campinggids Benelux 2024

Met de ACSI Campinggids Benelux vindt u uw ideale camping dicht bij huis! Dit boekje bevat 720 jaarlijks geïnspecteerde campings in België, Nederland en Luxemburg. Én de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen. Ook erg handig: in de gids zit een voucher waarmee u 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Camping Europa-app!

ACSI Campinggids Benelux: ontdek de mooiste campings dicht bij huis!

Voor een fijne vakantie hoeft u helemaal niet ver van huis. Ook in de Benelux valt er heel veel te ontdekken. Wat dacht u van de heerlijke stranden en de levendige badplaatsen aan de Noordzeekust? Of van de prachtige natuur op de Veluwe of in de Ardennen? Waar u ook naartoe gaat, met de ACSI Campinggids Benelux vindt u de beste campings bij u in de buurt.

In de gids vindt u namelijk alles over 720 campings in België, Nederland en Luxemburg. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

Zoek en boek met de ACSI Campings Europa-app

Bij dit product ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u één jaar alle gegevens over alle Nederlandse, Belgische en Luxemburgse campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Benelux ontvangt u:

  • ACSI Campinggids Benelux 2024
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)**
  • Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Campings Europa-app

* De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger). De informatie in de app is tot exact één jaar na ontgrendeling te raadplegen.

** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren.

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties