Afbeelding

Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel Combo

BBQ Skottel

279,00

Uitverkocht

Cadac BBQ / Skottel Combo

LET OP!
DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD
WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL!
De Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel is één van de meest complete skottelbraais. Deze Bbq/Skottel Combo bevat een pandrager, een barbecueplaat, een Skottel en een deksel. De Carri Chef 2 staat op 3 stevige, afneembare poten waartussen een rekje geplaatst is. Dit verwijderbare rekje zorgt niet alleen voor extra stabiliteit, maar zorgt ook voor wat ruimte om bijvoorbeeld kruiden of barbecuegereedschap neer te leggen. Ontsteking van de Carri Chef 2 kan zeer eenvoudig door middel van de piëzo knop. Hierna is de brander traploos instelbaar. Na gebruik kan de barbecue compact worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas.Pandrager

Met de pandrager wordt het mogelijk om diverse soorten pannen op de brander te verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een paella pan, Chef pan of de meegeleverde Wokpan. Zo kun je naast barbecueën ook andere gerechten bereiden.

Barbecueplaat

De barbecueplaat maakt van de Carri Chef 2 een echte gasbarbecue. Deze plaat kan eenvoudig op de 3 nokjes geplaatst worden, waarna je klaar bent om de lekkerste stukjes vlees, vis, gamba’s of groente te bereiden.

Skottel

De Skottel is perfect om buiten allerlei gerechten te bereiden, van eieren en pannenkoek tot roerbakgerechten en worstjes of ander vlees.

Deksel (dome)

Met de deksel behoud je de warmte die de skottelbraai uitstraalt, waardoor het vlees sneller gaar wordt. Voor de echte chef-koks is de deksel ook uitgerust met een thermometer, zodat je het vlees op precies de juiste temperatuur kunt houden. Ook kun je de deksel als windscherm gebruiken, door deze aan de zijkant te haken.

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Artikelnummer: 8910-30-EU
  • Merk: Cadac
  • Geschikt voor: Hervulbare gasfles
  • Afmeting: hxbxd 93.4 x 69.6 x 69.6 cm
  • Gewicht: 1300 gram