Afbeelding

BE O Bottle

BE O duurzame drinkfles

16,95

BE O duurzame Waterfles

De BE O bottle is een waterfles gemaakt van suikerriet en daardoor beter voor het klimaat. Een superhandig ontwerp, waardoor u de fles altijd makkelijk kan meenemen, schoonmaken en opbergen. Ontworpen en gemaakt in Nederland, in elkaar gezet in een sociale werkplaats en volledig recyclebaar.

De BE O Bottle

De BE O Waterfles heeft een inhoud van 500 ml, en kan gebruikt worden voor al uw drankjes; water, sap en alcohol tot 14%! Door het modulaire design is de fles 40% ruimtebesparend. De fles past gemakkelijk in uw tas of in uw keukenkast. Heeft u toch niet genoeg ruimte in uw tas? Dan kunt u de fles aan de tas hangen door middel van de handige lus in de dop. Als u thuis komt kunt u de fles uit elkaar draaien en schoonmaken in de vaatwasser. De BE O bottle heeft geen nare plastic geur en smaak, de waterfles is gemaakt van 94% plantaardig bioplastic (klimaatpositief). De BE O waterfles is ontworpen en gemaakt in Nederland. De BEO O Bottle is BPA vrij.

De BE O Bottle draagt bij aan duurzaamheid

We willen allemaal duurzaam leven, en gewoon ons ding blijven doen. Maar dat is niet altijd makkelijk. Iedere dag gebruiken we allerlei handige plastic producten, die ons leven een stukje makkelijker maken. Helaas worden die plastics van aardolie gemaakt. En dat terwijl het ook anders kan! BE O Lifestyle maakt alledaagse producten van planten. Zo kan iedereen elke dag een steentje bijdragen aan duurzaamheid, gewoon met de kleine geluksmomentjes van de dag. Vergeet plastic, ga voor planten! Het eerste product van BE O Lifestyle is de BE O bottle, een drinkfles gemaakt van de reststroom van suikerriet.

BE O Bottle plant een boom bij elk verkocht product!

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: BE O Bottle
  • Afmeting: 24,3 cm x 6,8 cm x 6 cm
  • Materiaal: Suikerriet
  • BPA-vrij: Ja
  • Voedselveilig: Ja
  • Gekleurd met natuurlijke kleurpigmenten: Ja
ERROR: Cannot create object