Afbeelding

123 Products Ontkalker DECAL

123 Products Ontkalker

8,99

123 Products Ontkalker

De 123 Products ontkalker is een organisch zuur welke als schoonmaakmiddel tegen kalk aanslag dient. De ontkalker wordt gebruikt in waterleidingen, boiler en huishoudelijke apparatuur en het neutraliseert eveneens geurtjes. Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op. Bewaar de ontkalker op een koele, droge en donkere plaats.

Tip: Laat de oplossing uit de drinkwatertank in de opvangtank lopen. Giet deze daarna over in de spoelwatertank van het toilet en laat dit een uurtje staan. Als deze wordt doorgespoeld komt het automatisch in de cassette tank die dan ook gelijk ontkalkt wordt.

Gebruiksaanwijzing:
Los 250 gram ontkalker poeder op in een emmer of gieter met ong. 10 liter warm water (+- 40 – 45 C) giet dit in de schoonwatertank. Zet de kranen open en laat het ‘bewerkte’ water eruit komen. Draai de kranen vervolgens weer dicht en laat de oplossing een uur staan. Let op: op sommige kranen zitten zeefjes die kunnen verstopt raken door de losgekomen kalk, controleer deze en maak ze schoon. Vul de tank nu tot driekwart en spoel dit vervolgens door het systeem. Draai de kranen open en spoel de tank leeg. Hierna is het systeem weer geschikt voor gebruik.

Voor huishoudelijke apparaten gebruikt u maximaal 2 theelepels op 1 liter water. Ook hier eerst het poeder oplossen in bijv. een maatbeker en dan het water reservoir vullen. Dit water mag maximaal handwarm zijn, +- 30 C is aanbevolen. Het apparaat aanzetten en de oplossing erdoor laten lopen. Hierna 2 keer herhalen met schoon water en het apparaat is weer klaar voor gebruik. Zorg ervoor dat eventuele bewerkte vloeislof of gemorste citroenzuur poeder direct wordt opgeruimd.

Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties
Specificaties
  • Merk: 123 Products
  • Inhoud: 800 gram