Afbeelding

Camper voortenten

Vergroot uw leefruimte met een voortent of luifel
Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
isabella buddy luifeltent
Isabella Buddy luifeltent
Isabella luifeltent Buddy De Isabella Buddy is een duurzame en stijlvolle luifeltent, ontworpen om aan de caravanluifel te worden bevestigd om zowel beschutting als schaduw buiten de caravan te bieden. Twee zijkanten en een front creëren een afgesloten leefruimte onder de luifel. U kunt de Buddy overal op de luifel plaatsen. Zo krijgt u de unieke flexibiliteit om zowel een afgesloten leefruimte als een overdekt terras onder de schaduwrijke luifel te creëren. De Buddy heeft een diepte van 2,5 m en is verkrijgbaar in 4 verschillende frontmaten: 270, 320, 370, 420 cm. Isabella Buddy: de beste materialen en doordachte details op de markt Als u de Buddy luifeltent als uw nieuwe reisgenoot kiest, krijgt u hetzelfde comfort en dezelfde functionaliteit als de bekende Isabella voortenten voor caravans. De Buddy is gemaakt van Isacryl, een doorgekleurd acrylmateriaal van een sterke kwaliteit. Het Isacryl zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven en dat u het best mogelijke binnenklimaat krijgt. Door de grote ramen in het front en de zijpanelen heeft u vrij uitzicht om van uw omgeving te genieten. In de Buddy zijn er allerlei mogelijkheden voor ventilatie. U kunt bijvoorbeeld de ramen laten zakken en een verandaoplossing creëren met de bijgeleverde verandastang. Bovendien heeft de Buddy geïntegreerde topventilatie en horrengaas in de zijpanelen plus een schuimkussen tegen het voertuig dat voor een nauwsluitende pasvorm zorgt. U kunt de Buddy ook uitbreiden. Het front is voorzien van een pees, zodat u bijvoorbeeld een Asa luifel kunt bevestigen (hiervoor is een dubbele rail nodig). NB! Als u een luifel op uw autocamper hebt, kan de Buddy daar ook aan worden bevestigd. Isabella Buddy greep uit de details Diepte van de zijstukken: 250 cm – geschikt voor luifels met een uittrek van ca. 250 cm. (+/-) De fronten zijn verkrijgbaar in 4 breedtes: 270, 320, 370, 420 cm. Kan worden gebruikt op luifels vanaf 3 meter. Geschikt voor voertuigen met een railhoogte van 240 cm tot 264 cm. Heeft u interesse in de Isabella Buddy? Neem dan contact met ons op en kom een kopje koffie drinken in onze showroom!
Bekijk product 0,00
Bekijk product
dorema discovery air
Dorema Discovery Air
Doréma campervoortent Discovery Air De Doréma Discovery Air campervoortent is geheel voorzien van het nieuwste lichtgewicht polyester tentdoek en daardoor ideaal voor korte vakanties. Het opbouwen van deze luxe lichtgewicht tent met luchtslangen neemt slechts enkele minuten in beslag. De Discovery Air is vrijstaand. Hierdoor kunt u de camper wegrijden en de tent laten staan. Ideaal wanneer u eens een dagje met de camper op pad wilt gaan. De Discovery Air wordt door middel van een pees met een rits aan de kampeerauto bevestigd en is hierdoor eenvoudig los te koppelen. De tent is geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 210 tot 270 cm. Doréma Discovery Air opblaasbare campervoortent: vrijstaande campertent voor korte vakanties De Discovery Air opblaasbare campervoortent is perfect te gebruiken tijdens korte toervakanties. De opblaastent is licht in gewicht en door het Easy Air Frame is de tent in een mum van tijd op te zetten! Doréma Discovery Air Heeft u interesse in deze opblaasbare campervoortent? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Discovery Air extra’s Tunnel M: 210 - 240 cm Tunnel L: 240 - 270 cm Binnenhemel Binnentent PE vloer Luifel tube Doréma Discovery Air optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe 2-persoons slaapcabine Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
traveller air klimatex
Dorema Traveller Air Klimatex & XL
Doréma opblaasbare campervoortent Traveller Air Klimatex Bij de Doréma Traveller Air Klimatex is het traditionele tentframe vervangen door opblaasbare luchtslangen. Ideaal voor de korte vakanties vanwege het lage gewicht en de snelle opbouwtijd. De tent is vrijstaand en kan in een handomdraai aan de cassetteluifel van uw camper worden bevestigd. De Traveller Air Klimatex is ook beschikbaar in een XL uitvoering. De standaard Traveller Air Klimatex is geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 180 - 270 cm. En de Traveller Air XL Klimatex is geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 270 - 330 cm. Doréma Traveller Air Klimatex opblaasbare voortent: extra leefruimte voor de korte trips De Traveller Air Klimatex campervoortent is perfect te gebruiken tijdens korte toervakanties. De opblaasbare camper voortent is licht in gewicht en door het Easy Air Frame is de voortent in een mum van tijd op te zetten! Doréma Traveller Air Klimatex & XL Heeft u interesse in één van deze opblaasbare campervoortent? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Traveller Air Klimatex extra’s Tunnel 1: 180 - 210 cm Tunnel 2: 210 - 240 cm Tunnel 3: 240 - 270 cm 2 persoons slaapcabine 140 x 210 cm Tunnelframe PE vloer Doréma Traveller Air XL Klimatex extra’s Tunnel 1: 240 - 270 cm Tunnel 2: 270 - 300 cm Tunnel 3: 300 - 330 cm 2 persoons slaapcabine 140 x 210 cm Tunnelframe PE vloer Doréma Traveller Air Klimatex (& XL) optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
traveller air modulair all season
Dorema Traveller Air Modulair Allseason
Doréma campervoortent Traveller Air Modulair Allseason Bij de Dorema Traveller Air Modulair Allseason is het traditionele tentframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen. Voordelen hiervan zijn o.a. minder gewicht, een snellere opbouwtijd en onder alle weersomstandigheden een zeer stabiele tent. Door het gebruik van Ten Cate All Season tentdoek is de tent zeer geschikt voor intensief gebruik en zult u er dan ook jaren lang plezier van hebben. De voorwand is geheel uitritsbaar waardoor er een heerlijke luifel ontstaat. De ramen in de beide zijwanden zijn oprolbaar. Alle ramen zijn aan de binnenzijde voorzien van vaste afsluitbare raamkleppen. De Traveller Air All Season is te bevestigen aan de camper d.m.v. een tunnel die voorzien is van een afritsbare tentpees. Deze tentpees schuift u in de rail van de cassetteluifel. Bij het loskoppelen van de tent dient u alleen de rits naast de pees te openen. Indien uw camper niet over een cassetteluifel beschikt, kunt u de tunnel op uw dak of in de regengoot bevestigen. Geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 180 - 320 cm. Doréma Traveller Air Modulair Allseason opblaasbare voortent: unieke opblaasbare campervoortent De Traveller Air Modulair Allseason campervoortent is perfect te gebruiken tijdens lange en korte toervakanties. Door het Easy Air Frame is de campervoortent in een mum van tijd op te zetten! Doréma Traveller Air Modulair Allseason Heeft u interesse in deze opblaasbare campervoortent? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Traveller Air Modulair Allseason extra’s Tunnel 1: 180 - 210 cm Tunnel 2: 210 - 240 cm Tunnel 3: 240 - 270 cm Zijtunnel 1: 180 x 210 cm Zijtunnel 2: 210 - 240 cm Zijtunnel 3: 240 - 270 cm Extra module Traveller Air 2 persoons slaapcabine 140 x 210 cm Tunnelframe Doréma Traveller Air Modulair Allseason optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
traveller air modulair klimatex
Dorema Traveller Air Modulair Klimatex
Doréma campervoortent Traveller Air Modulair Klimatex Bij de Doréma campervoortent Traveller Air Modulair Klimatex is het traditionele tentframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen. Voordelen hiervan zijn o.a. minder gewicht, een snellere opbouwtijd en onder alle weersomstandigheden een zeer stabiele tent. De voorwand is geheel uitritsbaar waardoor er een heerlijke luifel ontstaat. De ramen in de beide zijwanden zijn oprolbaar. Alle ramen zijn aan de binnenzijde voorzien van vaste afsluitbare raamkleppen. De Traveller Air Klimatex is te bevestigen aan de camper d.m.v. een tunnel die voorzien is van een afritsbare tentpees. Deze tentpees schuift u in de rail van de cassetteluifel. Bij het loskoppelen van de tent dient u alleen de rits naast de pees te openen. Indien uw camper niet over een cassetteluifel beschikt, kunt u de tunnel op uw dak of in de regengoot bevestigen. Geschikt voor campers en bussen met een hoogte van 180 - 270 cm. Doréma Traveller Air Modulair Klimatex opblaasbare voortent: lichtgewicht, opblaasbaar en uitbreidbaar De Traveller Air Modulair Klimatex campervoortent is perfect te gebruiken tijdens lange en korte toervakanties. De opblaastent is licht in gewicht en door het Easy Air Frame is de tent in een mum van tijd op te zetten! Doréma Traveller Air Modulair Klimatex Heeft u interesse in deze opblaasbare campervoortent? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Traveller Air Modulair Klimatex extra’s Tunnel 1: 180 - 210 cm Tunnel 2: 210 - 240 cm Tunnel 3: 240 - 270 cm Zijtunnel 1: 180 x 210 cm Zijtunnel 2: 210 - 240 cm Zijtunnel 3: 240 - 270 cm Extra module Traveller Air Traveller Air Modular vloer 300 x 260 2 persoons slaapcabine 140 x 210 cm Tunnelframe PE vloer Doréma Traveller Air Modulair Klimatex optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00