Afbeelding

Voortenten

Dorema en Isabella voortenten

Vergroot uw leefruimte met een voortent van Dorema of Isabella! Wilt u een opblaas, lichtgewicht, 4-seizoenen, caravan of camper voortent? Er is keuze genoeg in ons assortiment!

Ziet u uw uitgekozen voortent niet op de website staan? Neem dan even contact op: mail naar verkoop@jankrul.nl of bel 074-2773628

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
bergamo de luxe
Dorema Bergamo De Luxe
Doréma Voortent Bergamo De Luxe De Bergamo De Luxe is nieuw in de Doréma collectie. Een luxueuze, comfortabele en voordelige voortent met een diepte van 240 cm. De Bergamo voortent heeft een ongelooflijke prijs- kwaliteitsverhouding. Speciaal voor de seizoenkampeerder is de Bergamo De Luxe met afsluitbare raamkleppen ontwikkeld. Geschikt voor lange en korte toervakanties. Door dubbele ankerhaken kan de slikrand zowel naar binnen als ook naar buiten gelegd worden. Doréma Bergamo De Luxe: modern, doordacht en super voordelig! Het dak van deze zeer voordelige voortent is vervaardigd van polyester met een tweezijdige PVC coating. De zijwanden zijn gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. De voorwandhelften zijn onderling uitwisselbaar, zodat u de deur op 2 verschillende posities kunt plaatsen. De Bergamo Deluxe voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/wit en antraciet/wit. Doréma Bergamo De Luxe De Dorema Bergamo De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Bergamo De Luxe extra’s Uitbouw 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Bergamo De Luxe optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Petluifelstangen Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Garda 240
Dorema Garda 240
Doréma Voortent Garda 240 De Doréma Garda 240 is perfect voor lange en korte toervakanties en zeer geschikt voor seizoenskamperen. De Dorema voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma Garda 240: Verrassend veel ruimte, optimaal gebruiksgemak De Dorema Garda 240 biedt optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Overtuig uzelf en vergelijk dit model met andere, in prijs vergelijkbare, voortenten. U zult tot de conclusie komen dat de Garda 240 méér biedt voor minder geld. De Garda 240 is gemaakt van het sterke 240 gr/m2 Ten Cate All Season tentdoek. Dit model is uitermate geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Doréma Garda 240 De Dorema Garda 240 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Garda 240 extra’s Uitbouw standaard Uitbouw De Luxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Garda 240 optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Petluifelstangen Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Garda 240 deluxe
Dorema Garda 240 De Luxe
Doréma Voortent Garda 240 De Luxe De Doréma Garda 240 De Luxe is perfect voor lange en korte toervakanties en zeer geschikt voor seizoenskamperen. De Dorema voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Voor de seizoenkampeerder, die extra privacy op prijs stelt, is de Garda 240 De Luxe met afsluitbare raamkleppen ontwikkeld. Doréma Garda 240 De Luxe: Verrassend veel ruimte, optimaal gebruiksgemak De Dorema Garda 240 Deluxe biedt optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Overtuig uzelf en vergelijk dit model met andere, in prijs vergelijkbare, voortenten. U zult tot de conclusie komen dat de Garda 240 méér biedt voor minder geld. De Garda 240 De Luxe is gemaakt van het sterke 240 gr/m2 Ten Cate All Season tentdoek. Dit model is uitermate geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Doréma Garda 240 De Luxe De Dorema Garda 240 De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Garda 240 De Luxe extra’s Uitbouw standaard Uitbouw De Luxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Garda 240 De Luxe optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Petluifelstangen Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Garda XL270
Dorema Garda XL270
Doréma Voortent Garda XL270 De Doréma Garda XL270 is perfect voor lange en korte toervakanties en zeer geschikt voor seizoenskamperen. De Garda XL270 voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma Garda XL270: De alleskunner De Dorema Garda XL270 biedt optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Overtuig uzelf en vergelijk dit model met andere, in prijs vergelijkbare, voortenten. U zult tot de conclusie komen dat deze Doréma Garda XL270 méér biedt voor minder geld. De Garda XL270 is gemaakt van het sterke 240 gr/m2 Ten Cate All Season tentdoek. Dit model is uitermate geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Doréma Garda XL270 De Dorema Garda XL270 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Garda XL270 extra’s Uitbouw standaard Uitbouw De Luxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Garda XL270 optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Petluifelstangen Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema Garda XL300
Dorema Garda XL300
Doréma Voortent Garda XL300 De Doréma Garda XL300 is perfect voor lange en korte toervakanties en zeer geschikt voor seizoenskamperen. De Garda XL300 is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma Garda XL300: veel ruimte, prijs en kwaliteit De Dorema Garda XL300 biedt optimaal gebruiksgemak en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Overtuig uzelf en vergelijk dit model met andere, in prijs vergelijkbare, voortenten. U zult tot de conclusie komen dat deze Doréma Garda XL300 voortent méér biedt voor minder geld. De Garda XL300 is gemaakt van het sterke 240 gr/m2 Ten Cate All Season tentdoek. Dit model is uitermate geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken. Doréma Garda XL300 De Dorema Garda XL300 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Garda XL300 extra’s Uitbouw standaard Uitbouw De Luxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Garda XL300 optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Petluifelstangen Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
horizon air de luxe
Dorema Horizon Air De Luxe
Doréma Voortent Horizon Air De Luxe De Dorema Horizon Air All Season is de allernieuwste volledig opblaasbare caravanvoortent. Deze voortent is geheel gemaakt van een extra zware kwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Hierdoor is de Horizon Air All Season ook prima geschikt om een langere tijd gedurende het jaar te gebruiken. De opblaasbare voortent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Horizon Air De Luxe: de allernieuwste volledig opblaasbare caravanvoortent Het aan de binnenzijde geprinte dak en de DormaTex wanden geven de voortent een zeer exclusieve look. Dankzij het Easy Air Frame (EAF) wordt de voortent in enkele minuten opgebouwd. De Horizon Air De Luxe voortent is standaard voorzien van een dubbele slikrand, onderling uitwisselbare voorpanelen en afgedekte ritsen. Het geheel maakt dit tot een voortent van wereldklasse. Doréma Horizon Air De Luxe De Dorema Horizon Air De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Horizon Air De Luxe extra’s Uitbouw Slaapcabine voor uitbouw Doréma Horizon Air De Luxe optioneel Diverse voortent luifels Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Safe Lock stormbandset voor Air Voortenten (set van 3) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
ibiza 240 deluxe
Dorema Ibiza 240 De Luxe
Doréma Voortent Ibiza 240 De Luxe De Doréma Ibiza 240 De Luxe is modern en zeer functioneel vormgegeven en is leverbaar in een diepte van 240. Zowel het dak als de zijwanden zijn volledig uitgevoerd uit PVC-materiaal en daarmee ideaal voor seizoengebruik. De uitwisselbare voorpanelen maken het mogelijk de deur zowel in het midden als rechts te plaatsen.  De Ibiza 240 De Luxe voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Ibiza 240 De Luxe: degelijk en betrouwbaar De Ibiza 240 De Luxe is voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele ankerhaken. De raamkleppen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, tegen te veel zonnestralen op de raamfolie en geven extra zekerheid tijdens uw afwezigheid. De Ibiza 240 De Luxe voortent is in de nok een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. De Ibiza is verkrijgbaar in de modieuze kleurencombinatie antraciet/grijs. Doréma Ibiza 240 De Luxe De Dorema Ibiza 240 De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Ibiza 240 De Luxe extra’s Uitbouw 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Ibiza 240 De Luxe optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortent luifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
ibiza xl270 de luxe
Dorema Ibiza XL270 De Luxe
Doréma Voortent Ibiza XL270 De Luxe De Doréma Ibiza XL 270 De Luxe is modern en zeer functioneel vormgegeven en is leverbaar in een diepte van 270. Zowel het dak als de zijwanden zijn volledig uitgevoerd uit PVC-materiaal en daarmee ideaal voor seizoengebruik. De uitwisselbare voorpanelen maken het mogelijk de deur zowel in het midden als rechts te plaatsen.  De Ibiza XL270 De Luxe voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Ibiza XL270 De Luxe: modern en functioneel design De Ibiza XL270 De Luxe is voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele ankerhaken. De raamkleppen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, tegen te veel zonnestralen op de raamfolie en geven extra zekerheid tijdens uw afwezigheid. De Ibiza XL270 De Luxe voortent is in de nok een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. De Ibiza is verkrijgbaar in de modieuze kleurencombinatie antraciet/grijs. Doréma Ibiza XL270 De Luxe De Dorema Ibiza XL270 De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Ibiza XL270 De Luxe extra’s Uitbouw 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Ibiza XL270 De Luxe optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortent luifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Luxor air280
Dorema Luxor AIR280
Doréma Voortent Luxor AIR280 De Dorema Luxor AIR280 geeft een majestueus gevoel door veel ruimte, licht en eersteklas materialen. De Luxor Air280 is de eerste volledige Air voortent met een diepte van 280 cm. Speciaal ontwikkeld om een luxe en royale ruimte met veel lichtinval voor uw caravan te creëren. De Dorema Luxor Air 280 is volledig opblaasbaar en heeft een modern design met dubbele slikranden. Doréma Luxor AIR280 opblaasbare voortent: licht, ruimte en eersteklas materialen De Luxor AIR280 is een perfect te gebruiken voor seizoenkamperen en lange en korte toervakanties. In de nok van de Doréma voortent is een ventilatieopening aangebracht, die met een ritssluiting kan worden afgesloten. De opblaasbare voortent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Luxor AIR280 De Dorema Luxor AIR280 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Luxor AIR280 extra’s Uitbouw Doréma Luxor AIR280 optioneel Diverse voortent luifels Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Safe Lock stormbandset voor Air Voortenten (set van 3) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Magnum Air Force All Season
Dorema Magnum Air Force All Season
Doréma Voortent Magnum Air Force All Season 260/390 De opblaasbare Magnum Air Force, met optionele aanbouwmogelijkheden naar links en rechts, biedt maximale flexibiliteit en verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Afhankelijk van de gezinssamenstelling of de afwisseling qua kampeervakanties kan men kiezen voor een 260 of 390cm brede basis uitvoering, al dan niet met een volledige uitbouw aan de linker­ of rechterzijde van deze tent. De opblaasbare voortent is zeer gezicht voor seizoenkamperen en lange en korte toervakanties. Doréma Magnum Air Force All Season: maximale flexibiliteit, optimaal opzetgemak en verrassend veel ruimte De uitbouw staat volledig los van de caravan, waardoor de omloopmaat van uw caravan geen enkele belemmering vormt in de keuze qua grootte van uw voortent. De zijwanden van de Magnum Air Force voortent en de uitbouw zijn volledig oprolbaar, waardoor één grote ruimte kan worden gecreëerd. De uitbouw kan echter ook als slaaptent of veranda fungeren. De Magnum Air Force is tot maximaal 9,3 meter aan uw caravanzijde uit te bouwen. Nu ook leverbaar in DormaTex, Ten Cate All Season. Doréma Magnum Air Force All Season De Dorema Magnum Air Force All Season is er in meerdere maten. 260 x 280 cm en 390 x 280 cm. Doréma Magnum Air Force All Season extra’s Luifel 260 Luifel 390 Slaapcabine 260/390 Slaapcabine cosy corner links/rechts Binnenhemel 260 Binnenhemel 390 Binnenhemel cosy corner links/rechts Gaaspaneel Veranda Tube Doréma Magnum Air Force All Season optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
mistral air all season
Dorema Mistral Air All Season
Doréma Voortent Mistral Air All Season De Dorema Mistral Air is een doorontwikkeling van het succesmodel Mistral. Is de oorspronkelijke uitvoering met 1 buisframe reeds een bestseller, de verwachtingen bij deze nieuwe uitvoering zijn nog hoger gespannen. Het stalen buisframe van de Dorema Mistral is vervangen door een stabiele opblaasbare luchtslang. De voortent is hierdoor eenvoudig en binnen enkele minuten op te bouwen. Nog slechts één extra luchtslang voor het uitspannen van het dak en uw tent is gereed voor gebruik. Opzetgemak in optima forma! Doréma Mistral Air All Season: puur opzetgemak! De Mistral Air All Season is verkrijgbaar in een duurzame Ten Cate All Season-uitvoering en in een lichtgewicht Weathertex-uitvoering. De Dorema Mistral Air All Season is bij uitstek geschikt voor korte vakanties en kampeerreizen met regelmatige verplaatsingen. De Dorema opblaasbare voortent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Mistral Air All Season extra’s Luifel Set aandrukstangen Doréma Mistral Air All Season optioneel Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
monaco air all season
Dorema Monaco Air All Season
Doréma Voortent Monaco Air All Season Met de Dorema Monaco Air All Season ontstaat er een nieuwe generatie reistenten. Hier komt het Easy Air Frame System (EAF) van Doréma optimaal tot haar recht. Intrekken, oppompen en klaar is kees! Geen stangen, zeer stabiel en ideaal in gebruik. Zo moet een voortent zijn. De Monaco Air All Season is geschikt voor lange en korte toervakanties. De Dorema voortent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Monaco Air All Season: nieuwe generatie opblaasbare toer voortent De Doréma Monaco Air All Season voortent biedt zekerheid onder alle weersomstandigheden. Al deze voordelen nu in een opblaasbare voortent voor de gehele lengte van de caravan. Hier start niet alleen het kamperen van de toekomst, hier begint de vakantie al bij het opbouwen van de voortent. Doréma Monaco Air All Season De Dorema Monaco Air All Season is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Monaco Air All Season extra’s Uitbouw Slaapcabine voor uitbouw Doréma Monaco Air All Season optioneel Diverse voortent luifels Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Safe Lock stormbandset voor Air Voortenten (set van 3) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema Multi Nova
Dorema Multi Nova
Doréma Voortent Multi Nova De Dorema Multi Nova is een luxe luifel/voortent met onbegrensde mogelijkheden. Vanwege haar lichte gewicht is de Multi Nova ideaal bij het vele reizen. De Multi Nova is een combinatie van luifel en voortent. Snel op te zetten als luifel en daarna eenvoudig uit te breiden tot een complete voortent. Deze luifel/voortent, met een diepte van 240 cm, is gemaakt van het bekende Ten Cate All Season tentdoek. Doréma Multi Nova: de ideale mix van voortent en luifel De Dorema Multi Nova wordt standaard geleverd met het unieke, snel opzetbare, aluminium EasyGrip Quick System frame of tegen meerprijs met het nieuwe supersterke lichtgewicht Fibre Tech glasfiber frame. De Dorema Multi Nova is voorbereid op het gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Alle wanden zijn naar wens in- en uitritsbaar. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Doréma Multi Nova De Dorema Multi Nova is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Multi Nova optioneel Fibre Tech Plus frame upgrades Diverse voortentluifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Multi Nova Excellent
Dorema Multi Nova Excellent
Doréma Voortent Multi Nova Excellent De Multi Nova Excellent is een combinatie van luifel en voortent. Deze multifunctionele luifel/voortent is gemaakt van topkwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Alle wanden zijn naar wens in- en uitritsbaar en de beide zijwanden zijn voorzien van een fraai gestileerd halfrond afsluitbaar gaasvenster. De voorwand heeft twee deuren. Door één deur gesloten te laten, afhankelijk van de plaats van de deur van de caravan, creëert u aan één kant een ruime zithoek. Doréma Multi Nova Excellent: uniek ontwerp van het Doréma designteam Deze schitterende Multi Nova Excellent luifel/voortent wordt standaard geleverd met het unieke, snel opzetbare, aluminium EasyGrip Quick System frame of tegen meerprijs met het nieuwe supersterke lichtgewicht Fibre Tech glasfiber frame. De Multi Nova Excellent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Doréma Multi Nova Excellent De Dorema Multi Nova Excellent is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Multi Nova Excellent optioneel Fibre Tech Plus frame upgrades Tussenwand Diverse voortentluifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema octavia voortent
Dorema Octavia
Doréma Voortent Octavia De Dorema Octavia is geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Dit tentdoek biedt de Doréma Octavia een lange levensduur en een perfecte pasvorm. De Doréma voortent is geschikt voor seizoenskamperen en lange toervakanties. De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Octavia: high tech design voor de toekomst De Dorema Octavia is ontwikkeld om de futuristische designs van de nieuwste caravans te onderstrepen. Op speciaal verzoek van vele relaties heeft Doréma voor de designtent Octavia een speciale voortentluifel ontwikkeld waardoor de futuristische look van de Octavia, ook bij gebruik van een voortentluifel, behouden blijft.  In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma Octavia De Dorema Octavia is er in meerdere maten. Neemt u er ook de afgeprijsde Octavia luifel met stalen of aluminium frame bij? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Octavia extra’s Octavia luifel (staal of alu frame) Zijwand voor luifel Uitbouw 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma Octavia optioneel Aluminium 28 mm EasyGrip Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
octavia air all season
Dorema Octavia Air All Season
Doréma Voortent Octavia Air All Season De Dorema Octavia Air All Season biedt, met haar moderne ronde vorm, een prachtig beeld op de kampeerplek. De voortent is ongelooflijk stabiel, extreem snel op te bouwen en perfect afgestemd op de caravan, waardoor u met trots aan uw vakantie kan beginnen. De opblaasbare voortent is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Octavia Air All Season: modern design, volledig opblaasbaar en snel op te zetten Doréma's EAF-systeem is geperfectioneerd bij de Octavia Air. De ronde dakvorm maakt de Octavia Air nog stabieler in weer en wind en is daardoor zeer geschikt voor kamperen aan de Europese kusten. Natuurlijk kunt u de Octavia Air All Season uitbreiden met een uitbouw en onze voortentluifel Octavia. De standaard uitrusting laat nauwelijks iets te wensen over. Doréma Octavia Air All Season De Dorema Octavia Air All Season is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Octavia Air All Season extra’s Uitbouw Slaapcabine voor uitbouw Doréma Octavia Air All Season optioneel Diverse voortent luifels Oplaadbare elektrische luchtpomp De Luxe Safe Lock stormbandset voor Air Voortenten (set van 3) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Onyx 270
Dorema Onyx 270
Doréma Voortent Onyx 270 De Dorema Onyx 270 is de tweede voortent in de edelsteen serie. Het strakke design komt goed tot zijn recht in de moderne ronde vorm van de voortent. De Onyx 270 is standaard voorzien van afneembare slikranden, waardoor het schoonmaken en afbreken kinderspel wordt. De Dorema Onyx 270 is geschikt voor seizoenskamperen en lange en korte toervakanties. De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Onyx 270: waar ruimte en design samenkomen Met een diepte van 270 cm en door een extra diepe petluifel, extra hoge ramen en standaard grote ventilatievensters in de zijwanden, ervaart u extra kampeercomfort in de Dorema Onyx 270. Ook in de optionele uitbouw is de extra luxe en comfort doorgevoerd door de riante afmetingen. De optionele Onyx luifel met een diepte van 200 cm maakt de voortent helemaal af. De hierdoor gecreërde buitenruimte van maar liefst 250 cm geeft alle beschutting voor een ontspannen vakantie. Doréma Onyx 270 De Dorema Onyx 270 is er in meerdere maten. Neemt u er ook de afgeprijsde Onyx luifel bij? Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Onyx 270 extra’s Aanritsbare Onyx luifel Set luifel zijwanden Uitbouw Deluxe XL (250 x 150 cm) Slaapcabine XL voor uitbouw (250 x 150 cm) Doréma Onyx 270 optioneel Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans. Alle luxe binnen handbereik!
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema President 250
Dorema President 250
Doréma Voortent President 250 De Dorema President 250 is ontwikkeld voor kampeerders die alleen het allermooiste en allerbeste willen. De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Dit model is ook zeer geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken, en is ideaal voor lange toervakanties. Doréma President 250: Chique ontwerp in een attractief dessin De Dorema President 250 is gemaakt van topkwaliteit materialen in een fraaie nieuwe kleurstelling. Het DormaTex Ten Cate All Season dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. De wanden zijn gemaakt van het nieuwe DormaTex Ten Cate All Season Design tentdoek.  In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Dorema President 250 De Dorema President 250 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma President 250 extra’s Uitbouw standaard Uitbouw Deluxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma President 250 optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortent luifels Uitbouw / uitbouw De Luxe (zie foto's) 2-persoons slaapcabine voor in de uitbouw Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
President XL280 De Luxe
Dorema President XL280 Deluxe
Doréma Voortent President XL280 De Luxe De President XL280 De Luxe is een hoogwaardige en perfecte seizoenstent. De President XL280 Deluxe is geschikt voor seizoenskamperen en lange toervakanties.  De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Dubbele ankerhaken stellen u in de gelegenheid de slikranden zowel naar buiten als naar binnen te leggen. Doréma President XL280 Deluxe privacy De Dorema voortent heeft raamkleppen voor extra privacy tijdens de avonduren of ter verhindering van vrij zicht in uw tent bij langdurige afwezigheid bij seizoengebruik. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. De President XL280 is ontwikkeld voor kampeerders die extra hoge eisen aan hun voortent stellen! Doréma President XL280 Deluxe De Dorema President XL280 Deluxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma President XL280 Deluxe extra's Uitbouw standaard Uitbouw Deluxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma President XL280 Deluxe optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans. Alle luxe binnen handbereik!
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema voortent president xl300
Dorema President XL300
Doréma Voortent President XL300 De Dorema President XL300 is met een diepte van maar liefst 3 meter de ideale voortent voor zowel de seizoenkampeerder als voor mensen die veel rondreizen en bovendien ook van een riante leefruimte houden. De Dorema voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma President XL300: de droom van elke kampeerder Deze Doréma voortent is gemaakt van topkwaliteit materialen in een fraaie nieuwe kleurstelling. Aan alle details is gedacht; let eens op het extra raam in de zijwanden. Het Ten Cate All Season dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. De wanden zijn gemaakt van het nieuwe Ten Cate All Season Design tentdoek.  In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma President XL300 De Dorema President XL300 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma President XL300 extra’s Uitbouw standaard Uitbouw Deluxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Doréma President XL300 optioneel Diverse frame upgrades Voortentluifel Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
dorema voortent quattro
Dorema Quattro
Doréma Voortent Quattro 225, 275, 380 & 430 De Dorema Quattro is ontworpen voor de kampeerder die prijs stelt op extra ruimte en comfort. De sterke Ten Cate materialen, in combinatie met de optionele upgrade van het stalen frame naar een 28mm uitvoering en een winterpakket, maken dit model bij uitstek geschikt voor seizoengebruik en zelfs voor uw wintersportvakantie. Doréma Quattro: 4-seizoenen voortent / wintertent Deze universele voortent is leverbaar in maar liefst 4 breedte- en 3 dieptematen en wordt geleverd met een vrijstaand 4-poots frame. De standaard, aan de zijwanden, aangenaaide schuimkussens zorgen voor een perfecte aansluiting aan uw caravanwand. De Quattro voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Quattro De Dorema Quattro is er in meerdere maten; 225, 275, 380 en 430. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Quattro extra’s Winterset Quattro 380 - 430, 25 mm Winterset Quattro 380 - 430, 28 mm Binnenhemel Quattro 380 Binnenhemel Quattro 430 Meerprijs ALU frame voor 225 & 275 Meerprijs staal frame voor 380 & 430 Doréma Quattro optioneel Diverse frame upgrades Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
Dorema Royal 350 deluxe
Dorema Royal 350 De Luxe
Doréma Voortent Royal 350 Deluxe De Doréma Royal 350 De Luxe is, voor seizoenkampeerders die van veel ruimte houden, de ideale voortent. Uitstekende kwaliteit materialen die met zorg zijn verwerkt, bieden samen met de vele variatiemogelijkheden een individueel comfort van ongekende klasse. De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. De dubbele slikrand dekt de afspanpunten af en zorgt aan de buitenzijde voor afvoer van water terwijl aan de binnenzijde de bodem wordt afgedekt. Doréma Royal 350 De Luxe: luxueuze voortent met onbegrensde mogelijkheden De Royal 350 De Luxe is voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele slikrand. De raamkleppen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, tegen te veel zonnestralen op de raamfolie en geven extra zekerheid tijdens uw afwezigheid. De nieuwe Royal 350 De Luxe is nu voorzien van het DormaTex tentdoek. Het dakmateriaal heeft een mooie lichtgrijze print aan de binnenzijde. In de nok van de voortent is een ventilatieopening aangebracht die met een ritssluiting kan worden afgesloten. Doréma Royal 350 De luxe De Dorema Royal 350 De Luxe is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Royal 350 De Luxe extra’s Uitbouw standaard Uitbouw Deluxe 2-persoons slaapcabine voor uitbouw Tussenwand Doréma Royal 350 De Luxe optioneel 28 mm EasyGrip staal frame upgrade Diverse voortentluifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (2 sets van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00
Bekijk product
dorema smaragd 270
Dorema Smaragd 270
Doréma Voortent Smaragd 270 De Dorema Smaragd 270 is dé perfecte mix van top design en maximale functionaliteit. Door gebruik te maken van een nieuwe trendkleur in combinatie met strakke lijnen ontstaat er een geheel nieuwe look. Standaard voorzien van afneembare slikranden waardoor het schoonmaken en afbreken kinderspel wordt.  De voortent is voorzien van de standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak en is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. Doréma Smaragd 270: geslepen tot perfectie! De Dorema Smaragd 270 heeft een diepte van 270cm, extra hoge ramen en standaard grote ventilatievensters in de zijwanden, hierdoor ervaart u extra kampeercomfort. Dit maakt de Smaragd 270 zeer geschikt voor zowel de toer- als de seizoen kampeerder. Ook in de optionele uitbouw is de extra luxe en comfort doorgevoerd door de ruime afmeting (150cm x 250cm), een aparte ingang en een venster met afsluitbare ventilatie. Geniet van deze stijlvolle tent en droom weg in een onvergetelijke vakantie. Doréma Smaragd 270 De Dorema Smaragd 270 is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma Smaragd 270 extra’s Uitbouw Deluxe XL (250 x 150 cm) Slaapcabine XL voor uitbouw (250 x 150 cm) Doréma Smaragd 270 optioneel Diverse frame upgrades Diverse voortentluifels Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00