Afbeelding

Luifels

Luifels van Jan Krul Caravans

Vergroot uw leefruimte met een luifel. Ziet u uw uitgekozen luifel niet op de website staan? Neem dan even contact op: mail naar verkoop@jankrul.nl of bel 074-2773628

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
panorama luifel
Dorema Panorama luifel
Doréma luifel Panorama De Dorema Panorama luifel is een schitterende luifel, die geheel is vervaardigd van Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate All Season tentdoek is een ijzersterk lichtgewicht synthetisch materiaal dat 100% waterdicht is en dat een zeer lange levensduur heeft. Beide boogvormige zijpanelen zijn uitritsbaar. De 240 cm diepe Panorama luifel is leverbaar in 6 kleurcombinaties: antraciet/blauw, antraciet/geel, antraciet/rood, antraciet/groen, antraciet/grijs en in de modieuze multicolour uitvoering. Om deze luifel stabiel en strak op te kunnen zetten adviseren wij u een luifelframe te kiezen. Doréma luifel Panorama: tijdloze bestseller in diverse kleuren De Panorama luifel is perfect te gebruiken op lange en korte toervakanties. De luifel is voorbereid op gebruik van de SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit. De luifel is uitgevoerd met EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak. Doréma luifel Panorama De Dorema Panorama luifel is er in meerdere maten. Neem contact met ons op of kom gezellig een kopje koffie drinken in de showroom! Doréma luifel Panorama optioneel Gordijnenset voorwand Quick Lock steunen Safe Lock stormbandset (set van 2) Over Doréma Alle Doréma voortenten worden gemaakt van uitsluitend de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers. Ook zijn alle voortenten voorzien van een multifunctionele aansluitdriehoek, waardoor deze ook uitstekend passen aan aerodynamische caravans.
Bekijk product 0,00

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
isabella luifel eclipse
Isabella Eclipse & Eclipse mini zonneluifel
Isabella Eclipse zonluifel Eén zonneluifel, twee toepassingen. De Isabella Eclipse is niet alleen geschikt als zonneluifel aan de Isabella voortentmodellen, maar kan ook aan de caravan als reisluifel gebruikt worden. De Eclipse voorzonluifel zorgt voor een schaduwrijk terras en een verdubbeling van het overdekte oppervlak. Het CarbonX-frame en TectumPro-opzetsysteem zorgen voor een laag gewicht, snelle plaatsing en een grote mate van flexibiliteit. Voor extra bescherming tegen de wind is als optie een zijwand verkrijgbaar. Past aan alle standaard voortent modellen vanaf 2008. Eclipse en de zijwand kunnen ook worden gebruikt voor de Magnum 340 en 400. Isabella Eclipse mini zonluifel Is er niet altijd ruimte voor uw voortent én een zonneluifel? Op veel campings is het lastig om ruimte te vinden voor een voortent van 3 meter zoals bijvoorbeeld de Commodore en een standaard voorzonluifel met een diepte van 2,25 meter. Daarom heeft Isabella de Mini Eclipse ontwikkeld met een diepte van slechts 1,5 meter. Met de Mini Eclipse krijgt u een handig klein overdekt terras voor uw voortent. Hierdoor ontstaat er schaduw in de voortent en blijft de temperatuur aangenaam. Mini Eclipse is verkrijgbaar in G14-G21 en kan alleen aan de voortent worden gezet (niet direct aan de caravan). Isabella Eclipse zonluifel greep uit de details Diepte: 225 cm / Mini: 150 cm Kan ook worden gebruikt op Magnum 340 en 400 Heeft u interesse in de Isabella Eclipse luifel? Neem dan contact met ons op en kom een kopje koffie drinken in onze showroom!
Bekijk product 0,00
Bekijk product
isabella penta luifel
Isabella Penta Luifel
Isabella voortentluifel Penta Op verzoek van vele Penta bezitters heeft Isabella een unieke luifel ontwikkeld voor de iconische, vijfhoekige Penta voortent. De luifel heeft een Mega-staalframe en gelaste hoeken waardoor deze extra stevig is en geschikt voor een Penta op een seizoenskampeerplek. De luifel heeft een unieke constructie in de vorm van een boven-achterpaneel voor een goede hoogte van de luifel, bij bevestiging op de Penta voortent onder de petluifel. Voor een goede lichtinval onder de luifel is het achterpaneel voorzien van twee bovenramen. De Penta luifel is uitgerust met een speciale PVC regengoot, zodat u de luifel en voortent met elkaar kunt verbinden zonder last te krijgen van regenwater. De speciaal ontworpen regenpijpen zorgen ervoor dat het water aan beide kanten van de regengoot en de luifel wordt weggeleid. Qua design is de luifel perfect afgestemd op de Penta voortent, aangezien voor zowel de luifel als de voortent hetzelfde dakmateriaal wordt gebruikt. Voor extra beschutting kunt u een linker- en rechterkant aanschaffen. De zijkanten zijn verkrijgbaar in het Etna kleurenthema. Ze passen dus perfect bij Penta Etna, maar harmoniëren ook met oudere Penta tenten in andere kleurenthema's. Isabella Penta luifel greep uit de details Diepte: 200 cm Verkrijgbaar in een maat die perfect past op de Penta voortenten in maat G19, maar kan ook gebruikt worden op grotere G-maten. Zelfde materialen als de voortenten Twee kanten eenvoudig te monteren met dubbel kanaal en pees in de kleur Etna (optioneel) PVC regengoot met haakophanging voor een goede en veilige afvoer van regenwater Heeft u interesse in de Isabella Penta luifel? Neem dan contact met ons op en kom een kopje koffie drinken in onze showroom!
Bekijk product 0,00