tent reparatie

Tentreparatie

Tent reparatie bij Jan Krul Caravans

Tent reparaties voeren wij uit in ons eigen atelier. Het kan voorkomen dat een tent of voortent beschadigd wordt. Een (voor)tent staat, vooral bij harde wind, onder spanning. Vooral wanneer de (voor)tent vaak gebruikt wordt is het niet ongewoon dat er een rits vervangen moet worden of er een naad scheurt. Wij repareren uw tent snel en vakkundig. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen.

Tentrits reparatie

De tentrits sluit niet meer goed of gaat niet meer open of dicht. Jan Krul Caravans is gespecialiseerd in het vervangen en repareren van ritsen van (voor)tenten, boottenten of bungalowtenten.

tentrits maken

Tentdoek repareren

Het tentdoek is gescheurd door bijvoorbeeld langdurig gebruik en harde wind. Of uw tentraam is kapot of verweerd. Dit is erg vervelend, zeker als de kampeervakantie al voor de deur staat! Is het stiksel van het tentdoek los? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, de naad gaat op den duur steeds verder los.

tentdoek kapot

Tent reparatie en meer..!

Naast het repareren van tenten kunnen wij nog veel meer herstellen of maken. Denk hierbij aan schaduwdoeken, sunscreens, bootkappen en meer! Neem contact met ons op en bespreek wat er mogelijk is.

Telefoon: 074-2773628
Mail: info@jankrul.nl