Afbeelding

Schoonmaken

Schoonmaakmiddelen voor uw (bus)camper, caravan en tent!

Een schoon en hygiënisch kampeerverblijf is erg belangrijk. Onze producten helpen u om uw (bus)camper, caravan of tent schoon en leefbaar te houden. Benieuwd naar ons assortiment? Scroll dan naar beneden!

Zit uw product er niet tussen? Bel ons dan op 074-2773628. Wij zijn altijd bezig met het aanvullen en verbeteren van onze website.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
123 products petatur 1
123 Products Polijstpasta stap 1 - 700 gr.
123 Products Polijstpasta grof Petatur 1 123Products Petatur 1 is een hoogwaardig product voor het polijsten en herstellen van glans op uw doffe oppervlak. Geschikt voor alle oppervlakken zoals polyester, gelakt staal, hout, kunststof en chroom. Voor de fijne polijstbewerking gebruikt u de Petatur 2, deze is voor het afwerken na Petatur 1 om het oppervlak optimaal glad te polijsten. Het te bewerken oppervlak dient nog wel enigszins glans te hebben om een goede glans te bereiken na bewerken. Let op! U gaat werken met een sterk slijpend product waardoor een laag wordt bewerkt en deels afgenomen, er moet dus voldoende lak aanwezig zijn om te bewerken. Dit product is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing Voor deze behandeling dient u het oppervlak te wassen met de Clean Gebruiksklare Shampoo, het oppervlak hoeft daarna niet droog te zijn. Petatur wordt het beste verwerkt met een poetsmachine. Petatur 1 aanbrengen op uw polijst pad en het oppervlak polijsten. Hierna zal de aangebrachte pasta een wittige waas vertonen, deze niet weg wrijven, nu de behandeling herhalen met Petatur 1. Hierna verdient het aanbeveling om het in hoogglans te brengen met de Flash wax, waardoor de glans langer blijft en goed beschermd wordt. Petatur bevat geen siliconen. Omdat Petatur buiten ons weten en zichtbereik wordt gebruikt, kunnen wij geen verantwoording nemen voor enig resultaat of schade bij onjuiste toepassingen. Bij twijfel neemt u contact met ons op voor advies. Achter slot en buiten bereik van kinderen houden.
16,99
Bekijk product
123 products tentdoek reiniger
123 Products Alpha Tentdoekreiniger
123 Products Alpha Tentdoekreiniger LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! Alpha Tentdoekreiniger is een krachtige gebruiksklare tentdoekreiniger voor vrijwel alle soorten doek. Het verwijdert zwarte strepen en de meeste soorten hars. Deze fles Alpha is voldoende om +- 15 m2 doek te reinigen. Doe met Alpha altijd een geheel vlak, wand of dak. Niet gebruiken om alleen een klein stukje te reinigen, zoals vetvlekken of vogel uitwerpselen. Let op: in vogel uitwerpselen zitten zuren. Deze kunnen het doek plaatselijk verbleken. Eveneens is bladrot restant niet verwijderbaar. Let op: Alpha is in staat om de waterdichting aan te tasten en bij een doek ouder dan 8 jaar is het niet gegarandeerd dat het weer waterdicht te maken is. Alpha Tentdoekreiniger is onbeperkt houdbaar mits vorstvrij bewaard. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing: Borstel het doek voordat u Alpha gaat gebruiken goed af. Draag er zorg voor dat het doek goed is afgespannen. Spuit het doek met water nat. Nevel hierna de Alpha dun en gelijkmatig op het oppervlak. Bewerk het oppervlak nu met een tentdoek borstel. Laat de Alpha en het doek niet opdrogen, nevel regelmatig water bij. Laat het schuim even intrekken. Hierna met veel water naspoelen zodat alle resten uit het doek zijn. Gebruik een harde waterstraal middels een spuitpistool. Indien u tijd heeft om het doek te laten drogen kunt u na 36 uur met de Omega DRY impregneren. Ook kunt u kiezen voor de Omega WET, deze kan direct na reinigen gebruikt worden.
9,99

Vragen? ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
123 Products Ontkalker
123 Products Ontkalker DECAL
123 Products Ontkalker De 123 Products ontkalker is een organisch zuur welke als schoonmaakmiddel tegen kalk aanslag dient. De ontkalker wordt gebruikt in waterleidingen, boiler en huishoudelijke apparatuur en het neutraliseert eveneens geurtjes. Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op. Bewaar de ontkalker op een koele, droge en donkere plaats. Tip: Laat de oplossing uit de drinkwatertank in de opvangtank lopen. Giet deze daarna over in de spoelwatertank van het toilet en laat dit een uurtje staan. Als deze wordt doorgespoeld komt het automatisch in de cassette tank die dan ook gelijk ontkalkt wordt. Gebruiksaanwijzing: Los 250 gram ontkalker poeder op in een emmer of gieter met ong. 10 liter warm water (+- 40 - 45 C) giet dit in de schoonwatertank. Zet de kranen open en laat het 'bewerkte' water eruit komen. Draai de kranen vervolgens weer dicht en laat de oplossing een uur staan. Let op: op sommige kranen zitten zeefjes die kunnen verstopt raken door de losgekomen kalk, controleer deze en maak ze schoon. Vul de tank nu tot driekwart en spoel dit vervolgens door het systeem. Draai de kranen open en spoel de tank leeg. Hierna is het systeem weer geschikt voor gebruik. Voor huishoudelijke apparaten gebruikt u maximaal 2 theelepels op 1 liter water. Ook hier eerst het poeder oplossen in bijv. een maatbeker en dan het water reservoir vullen. Dit water mag maximaal handwarm zijn, +- 30 C is aanbevolen. Het apparaat aanzetten en de oplossing erdoor laten lopen. Hierna 2 keer herhalen met schoon water en het apparaat is weer klaar voor gebruik. Zorg ervoor dat eventuele bewerkte vloeislof of gemorste citroenzuur poeder direct wordt opgeruimd.
8,99
Bekijk product
123 products polijst pasta
123 Products Polijstpasta stap 2 - 540 gr.
123 Products Polijstpasta Fijn Petatur 2 De polijstpasta van 123 Products is een hoogwaardig product voor het fijn polijsten en herstellen van glans op uw, enigszins dof oppervlak of gelcoat. Geschikt voor alle oppervlakken zoals polyester, gelakt staal, hout, kunststof en chroom. Petatur 2 is voor de fijne polijstbewerking na Petatur 1 om het oppervlak optimaal glad te polijsten. Het te bewerken oppervlak dient nog wel enigszins glans te hebben om een goede glans te bereiken na bewerken. Let op! u gaat werken met een slijpend product waardoor een laag wordt bewerkt en deels afgenomen, er moet dus voldoende lak aanwezig zijn om te bewerken. Dit product is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing: Voor deze behandeling dient u het oppervlak te wassen met de Clean Shampoo en daarna hoeft het oppervlak niet droog te zijn. Petatur wordt het beste verwerkt met een poetsmachine. Petatur 1 aanbrengen op uw polijst pad en het oppervlak polijsten. Hierna zal de aangebrachte pasta een wittige waas vertonen, deze kunt u weg wrijven met een zachte poetsdoek. Wij bevelen aan om  het oppervlak in hoogglans te brengen met de Flash UV, waardoor de glans langer blijft en goed beschermd wordt. Bevat geen siliconen. Omdat Petatur buiten ons weten en zichtbereik wordt gebruikt kunnen wij géén verantwoording nemen voor enig resultaat of schade bij onjuiste toepassingen. Bij twijfel neemt u contact met ons op voor advies.  
17,99
Bekijk product
123 products superwax
123 Products Spuitwax met UV Bescherming 1 ltr.
123 Products Superwax UV met ETU sprayer LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! 123 Products Superwax UV Werende Spuitwax is een waxbescherming op basis van diverse polymeren, met een UV werende toevoeging. Superwax UVWS wordt toegepast na het wassen. Het oppervlak moet namelijk goed schoon zijn voor een optimale werking. Superwax UVWS kan op elk soort hard oppervlak gebruikt worden, met name kunststof ramen is geen probleem. Na gebruik op de ramen en gladde zijwanden deze direct nawrijven met een microvezeldoek zodat er geen druppels achterblijven. Dit geldt niet voor een "gebobbeld" oppervlak. Met deze verpakking kunt u +- 300 m2 beschermen (+- 10 x caravan van +- 5 mtr.). De standtijd is maximaal 4 maanden. Dit product is onbeperkt houdbaar mits vorstvrij bewaard. Lees bij een eerste gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing: Voor het gebruik van 123 Products Superwax UVWS dient u het oppervlak eerst te wassen met de Clean 123 Shampoo. Na het wassen hoeft u niet te wachten tot het oppervlak droog is, u kunt gelijk aan de slag met de Superwax UVWS. Voor gebruik de Superwas UVWS goed schudden. Hierna aansluiten op de tuinslang met een Gardena of gelijkende koppeling. Knijp nu de trigger in, het water gaat nu spuiten. Richt op de onderzijde oppervlak, trek de zwarte strip nu naar de "open" stand. Nu komt de wax mee met het water, maak 2 - 3 ruime slagen van links naar rechts en naar boven. Nu de strip op "closed" zetten en het oppervlak naspoelen met de waterstraal. Na het opbrengen direct uitwrijven met een microvezeldoek. Als deze fles leeg is kunt u de navulling aanschaffen en spuitpistool overzetten. Let op: niet in de volle zon of bij hoge temperaturen verwerken.
19,99
Bekijk product
Press SW Schoonwater
123 Products Press schoonwater tank en leiding reiniger 0,5 ltr
123 Products Press SW Schoonwater LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! 123 Products Press Schoonwater is een sterk reinigende oplossing voor tank- en schoonwaterleidingen zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen. Press SW is voor meer dan 95% biologisch afbreekbaar. Met Press SW verwijdert u snel het eerste vuil. Press SW kan zonder problemen door de boiler. Deze liter fles is voldoende om een watersysteem met 5 liter boiler 5 x te reinigen. Press SW is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.Tip! Gebruik na het reinigen de Decal Ontkalker. Hiermee haalt u de kalkaanslag uit het watersysteem en de boiler. Gebruiksaanwijzing: Caravan zonder boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de oplossing eruit komt de kraan dichtdraaien. Laat het geheel een minuut of 20 staan. Doe ondertussen +- 15 liter schoon water in de tank. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het watersysteem weer gereed voor gebruik. Caravan met 5 liter boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de boiler “vol” zit, kraan dicht. Vul de tank nu met +-15 liter schoon water, draai de kraan open. Als de oplossing eruit komt, de kraan weer dicht draaien. Laat het geheel 20 minuten staan. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het water systeem weer gereed voor gebruik. Caravan met 10 liter boiler: Zie gebruik bij 5 liter boiler, echter met 200cc Press SW en +- 25 liter schoon water. Liever een groter volume bestellen? Klik hier voor de 1 liter fles!
8,99
Bekijk product
Press SW Schoonwater
123 Products Press schoonwater tank en leiding reiniger 1 ltr
123 Products Press SW Schoonwater LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! 123 Products Press Schoonwater is een sterk reinigende oplossing voor tank- en schoonwaterleidingen zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen. Press SW is voor meer dan 95% biologisch afbreekbaar. Met Press SW verwijdert u snel het eerste vuil. Press SW kan zonder problemen door de boiler. Deze liter fles is voldoende om een watersysteem met 5 liter boiler 10x te reinigen. Press SW is onbeperkt houdbaar, mits vorstvrij bewaard. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing. Tip! Gebruik na het reinigen de Decal Ontkalker. Hiermee haalt u de kalkaanslag uit het watersysteem en de boiler. Gebruiksaanwijzing: Caravan zonder boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de oplossing eruit komt de kraan dichtdraaien. Laat het geheel een minuut of 20 staan. Doe ondertussen +- 15 liter schoon water in de tank. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het watersysteem weer gereed voor gebruik. Caravan met 5 liter boiler: Doe 100cc Press SW in de schoonwatertank. Hierna 5 liter schoon water toevoegen. Draai nu de kraan open. Als de boiler "vol" zit, kraan dicht. Vul de tank nu met +-15 liter schoon water, draai de kraan open. Als de oplossing eruit komt, de kraan weer dicht draaien. Laat het geheel 20 minuten staan. Hierna de kraan weer opendraaien en de tank geheel leegpompen. Daarna is het water systeem weer gereed voor gebruik. Caravan met 10 liter boiler: Zie gebruik bij 5 liter boiler, echter met 200cc Press SW en +- 25 liter schoon water. Liever een kleiner volume bestellen? Klik hier voor de 0,5 liter fles!
14,99