Afbeelding

Chassis

Alle chassis artikelen

Alle artikelen op het gebied van chassis zoals accu’s, wielklemmen, disselsloten, neuswielen, levelers of movers. Bekijk hieronder ons assortiment. Mocht uw gewenste product er onverhoopt niet bij staan?
Bel of mail ons dan via 074-2773628 of info@jankrul.nl

Sorteren op:
Filters tonen

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
alko mammut mover
AL-KO Mammut volautomatische mover
AL-KO Mammut De AL-KO Mammut volautomatische mover is geschikt voor caravans tot 2.350 kg. Prijs op aanvraag. Met Mammut, het veelvuldig bekroonde AL-KO rangeersysteem voor caravans, verplaatst en bestuurt u uw caravan eenvoudig en precies. Ook alleen en op verlaten terrein. Ook in krappe ruimtes en op hellingen tot 28 procent. Met traploze snelheidsregeling. Zonder schokken of onderbreking. Bovendien is de regelelektronica perfect in de massieve aluminium aandrijfunits ondergebracht en dus beschermd tegen beschadiging en vocht. Dankzij de optimale behuizing is de warmteafvoer in vergelijking met het vorige model verder verbeterd. Met de verlengde inschakelduur vormt langer rangeren geen enkel probleem, ook niet bij hoge temperaturen of belastingen. De AL-KO Mammut mover geeft altijd automatisch de maximaal toegestane aandrukkracht op de banden. De volautomatische mover heeft een noodstop indien de joystick wordt losgelaten terwijl de caravan op de helling staat. Wanneer er geen activiteit is schakelt de AL-KO Mammut uit na 100 seconden. Doordat de mover direct op het M-chassis van de caravan (caravans vanaf 2010) wordt gemonteerd krijgt de mover maximale bodemvrijheid. De AL-KO Mammut heeft een soft start/stop waardoor de caravan schokvrij kan rijden op elke ondergrond. Er zit een kinderslot op de AL-KO Mammut. De pijs van de AL-KO Mammut mover is inclusief: Vakkundige montage Onderhoudsvrije accu (25kg) Accubak Accuklemmen Acculader Bekijk de AL-KO Mammut brochure hier.
Bekijk product 0,00
Aanbieding!
Bekijk product
truma xt mover
Truma XT volautomatische mover
Truma XT De Truma XT volautomatische mover is geschikt voor caravans tot 2.300 kg. De Mover XT is eXTrem superieur: hiermee manoeuvreert u uw caravan nauwkeurig, zonder schokken, soepel en veilig op elke plek – ook om hoeken en door bochten. Zelfs bij obstakels aan één kant houdt de mover de caravan betrouwbaar in het spoor. De Mover XT is uiterst compact en licht gebouwd en aanzetten op en vrijzetten van de banden gaat automatisch via de afstandsbediening. Van asfalt tot grasland, van klinkers tot steenslag: de Mover XT werkt betrouwbaar op wisselende ondergronden. Ook kleine obstakels worden moeiteloos overwonnen. De borstelloze motoren combineren vele voordelen: ze zijn krachtig, uiterst efficiënt en ook nog eens bijzonder licht. Ze maken bij de mover zelf en de accu een gewichtsbesparing van maximaal 20 kg mogelijk. De afstandsbediening laat zich handzaam en intuïtief bedienen. Met de schuifregelaar stelt u traploos de snelheid in, met de draaiknop regelt u de rijrichting. De caravan kan in minder dan een minuut om de eigen as worden gedraaid en op de millimeter nauwkeurig aan de trekauto worden gekoppeld. Zodra u de bedieningsknoppen loslaat, blijft de caravan staan. Een akoestisch signaal klinkt als de Mover XT is uitgeschakeld, maar niet van de banden is vrijgezet. Zelfs hellingen tot 13 procent worden genomen Wendbaar en nauwkeurig manoeuvreren Op de millimeter nauwkeurig aan de trekauto aankoppelen Automatische stop-functie De Truma XT is inclusief: Vakkundige montage Onderhoudsvrije accu (25kg) Accubak Accuklemmen Acculader
Bekijk product 2.545,00