Afbeelding

Camping gasflessen

Alleen verkrijgbaar in onze kampeerwinkel!

Gascartouche
Een gascartouche is een handige oplossing voor een gaslamp of een kooktoestel. Gascartouches zijn ideaal als u niet al te veel gas nodig heeft. Deze gasblikjes nemen weinig ruimte in en zijn met een gewicht van maximaal een halve kilogram licht te noemen.

Campingaz
Campingaz gasflessen zijn koop flessen waarvan de vulling butaan gas is. Dit houdt wel in dat het gas bij een temperatuur onder de 4 graden niet te gebruiken is. Als u de fles aanschaft, betaalt u ook de fles erbij. Deze wordt dan uw eigendom. Bij inlevering van een lege fles kunnen we deze ruilen voor een volle en  betaalt u alleen de inhoud.

5KG din gasfles
De 5 kg din gasfles (ook wel de groene gasfles genoemd) is de meest voorkomende fles. De inhoud van deze fles bestaat uit een mengsel van propaan en butaan en is te gebruiken tot ver onder het vriespunt. Deze fles koopt u en gaat 10 jaar lang met u mee. Als u hem binnen de 10 jaar leeg hebt, kunt u hem ruilen tegen een volle en betaalt u alleen de inhoud. Na 10 jaar is deze fles te oud en moet deze opnieuw gekeurd worden. Dit houdt voor u in dat u een nieuwe moet kopen. Normaal kost een nieuwe fles €42,- maar als u de oude fles inlevert betaalt u €32,-.

Antargaz 10,5 kg
De grote grijze gasflessen met een inhoud 10,5 kg propaan gas is een systeem met borg. Als u de fles koopt dan betaalt u de vulling €33,50 + €20,- borg. Als u de fles leeg heeft, kunt u hem inruilen voor een volle gasfles voor €33,50. Wilt u van de gasfles af dan kan deze worden ingeleverd en ontvangt u €20,- terug.

Lichtgewicht gasflessen
De lichtgewicht gasflessen zijn in 2 maten verkrijgbaar, namelijk 5kg en 10.5kg. De flessen zijn van kunststof gemaakt en zijn uw eigendom. Er zit dus geen statiegeld op deze flessen. De kosten bedragen €99,50 voor een 5kg gasfles en €109,50 voor een 10.5kg gasfles. Het verschil in gewicht bedraagt ongeveer 3-4kg per fles.

Primagaz lichtgewicht staal
De Primagas lichtgewicht statiegeld fles is in 2 gewichten te verkrijgen, 6kg en 9,5 kg. Het is een nieuwe fles die qua gewicht aanzienlijk scheelt met de ‘ouderwetse’ groene gasfles. Voor de 6kg betaalt u €25,- statiegeld en voor de 9,5kg €35,- statiegeld. De vullingen bedragen €23,- voor de 6kg en €32,- voor de 9.5 kg gasfles. Het statiegeld kunt u ten alle tijden terug krijgen.

Sorteren op:
Filters tonen

Vragen? ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628