Afbeelding

Wij zijn Jan Krul expert op het gebied van caravans & kampeerartikelen

Wij zijn Jan Krul Caravans. Een hecht team met specialisten op het gebied van Caravans en alles op het gebied van kamperen. Informatie nodig over uw caravan of kampeeraccessoires? In onze showroom en uitgebreide kampeerwinkel staan onze medewerkers u graag te woord.

Voor een plezierige en veilige kampeervakantie is het van groot belang dat uw caravan, camper, aanhanger of vouwwagen regelmatig wordt onderhouden. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze technische medewerkers. Ook voor schade, reparatie en inbouw van accessoires in uw caravan of camper staan zij voor uw klaar.

Afbeelding

Geschiedenis

In 1973 gaat aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo een nieuwe onderneming van start: Deka Caravans. In 1980 nemen Jan Krul, medewerker van het bedrijf, en zijn vrouw Jeannet Deka over en dopen het om tot Jan Krul Caravans.

De caravans worden neergezet op een groot buitenterrein met vijver, zodat de klanten het aanbod in een echte campingsfeer kunnen bewonderen. Een kampeerwinkel en een kleine werkplaats zorgen ervoor dat caravanklanten ook na hun aankoop regelmatig een bezoek brengen aan Jan Krul, voor accessoires en onderhoud.

In 1993 maakt het buitenterrein plaats voor een showroom, waar klanten warm en droog kunnen worden ontvangen. Op de gevel staat sindsdien Jan Krul Caravans-Outdoor. Tot op de dag van vandaag bent u hier van harte welkom voor alles wat te maken heeft met caravans, voortenten, accessoires, bijzet- en kampeertenten, inclusief deskundige uitleg en advies.

Onze werkplaats is sinds de begindagen uitgegroeid tot een compleet servicecentrum, waar vakbekwame monteurs ervoor zorgen dat u goed uitgerust en veilig op vakantie kunt gaan. Wij zijn lid van Bovag/Focwa en bij onverhoopte schades werken we met alle verzekeringsmaatschappijen.

Sinds 2008 is Barry Krul mede-eigenaar van Jan Krul Caravans. Jan Krul Caravans heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer modern en veelzijdig aanbieder op het gebied van caravans en kampeerartikelen. Vanaf 2017 treedt ook Mandy Jane Krul, echtgenoot van Barry, in de zaak en samen zetten zij het bedrijf voort.

Wij heten u van harte welkom bij ‘’De beste tent in Twente’’ waar u alles vindt op het gebied van kamperen.