Afbeelding

NIEUWE DROM COLLECTIE!

Drom nieuwe collectie

Dröm: slaapcomfort op maat

Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!

Dröm hoofdkussens en reiskussens

De Dröm hoofdkussens en de Dröm reiskussens zijn gevuld met memoryfoam vlokken of koudschuim vlokken.
Alle kussens zijn drukverlagend en goed vormbaar. De kussens bestaan uit een binnenhoes en buitenhoes. De hoezen zijn voorzien van een rits zodat de stevigheid en hoogte naar eigen voorkeur kan worden aangepast.

Wij maken de hoofdkussens ook op maat!

Dröm orthopedische hondenkussens

De orthopedische hondenkussens van Dröm zijn luxe en waardevol voor de optimale ondersteuning van de hond. De hondenkussens zijn er in twee categorieën; Box hondenkussens gevuld met koudschuim of memoryfoam vlokken, en hondenkussens bestaande uit één matras van koudschuim of memoryfoam.

Wij maken de Jane hondenkussens ook op maat!

Dröm matrasvernieuwers op maat

De Dröm matrasvernieuwers zijn voorzien van een rits, op maat gemaakt voor elk bed. Maak het matras als nieuw met een matrasvernieuwer op maat!

Dröm hoeslakens en moltons op maat

De Dröm hoeslakens en moltons zijn rondom voorzien van elastiek. We maken ze op maat voor franse bedden, queensbedden, of welke afmeting dan ook!

Dröm caravan of camper interieur

We bekleden het interieur van de caravan of camper opnieuw met verschillende stoffen en kleuren naar keuze! Geheel nieuwe kussens voor een interieur nodig? Dat kan ook! We maken kussens voor een geheel interieur op maat!

Meer nieuws