Afbeelding

NIEUW: TAKEOFF

takeoff jan krul

Are you ready for TakeOff?

We zijn per 2021 dealer van de TakeOff!

Deze nieuwe en unieke innovatie in de kampeerwereld is te bewonderen in onze showroom! Het ontwerp is een mix van een traditionele toercaravan en een vouwwagen!

Met de TakeOff bent u zo vrij als een vogel! Gaan en staan waar u maar wilt, iedere keer opnieuw. Even een weekendje weg, of op ontdekkingsreis door jouw favoriete vakantieland? ‘Zullen we hier blijven.. of gaan we verder?’

Barry legt de TakeOff uit!

Barry laat in dit filmpje deze fantastische innovatie zien!

TakeOff specificaties

Klik hier om naar de productpagina van de TakeOff te gaan en de verdere specificaties te ontdekken!

Binnen 30 seconden helemaal klaar voor gebruik!

Compact en bescheiden tijdens uw reis, maar groot(s) van binnen als het kan. Even aan de achterzijde het trapje en het dak ontgrendelen, een klein duwtje en dan … WHOOSHH!! De TakeOff ontpopt zich automatisch, met slechts een paar kleine handelingen.

Met de TakeOff gaat het dak er letterlijk af tijdens uw vakantie!

In een handomdraai ontpopt de TakeOff zich tot een volwaardige reisgezel, van alle gemakken voorzien. Om u vervolgens altijd weer uiterst stijlvol en haast zonder dat u het merkt te volgen, op weg naar uw volgende bestemming. Comfortabel tijdens de reis én comfortabel bij aankomst. En dat voor een (ook heel comfortabel) zeer aantrekkelijk prijskaartje. Geen concessies, altijd klaar voor u.

Treed binnen de TakeOff

Het interieur van de TakeOff is geheel eigentijds. Met de (zonder meerprijs) vrij te kiezen voorgeselecteerde stofdessins en kastdeur-decors geeft u de TakeOff helemaal uw eigen personal touch. Net zoals u dat ook kunt doen met accessoires. Standaard is de TakeOff voorzien van de handige zwenktafel waarmee u desgewenst in de dagsituatie uw bed voor de avond laat liggen, klaar in een oogwenk. Wilt u meer ruimte om bij minder weer met 4 – 6 personen binnen te kunnen eten of een kaartje te leggen, dan is de optionele hangtafel een uitkomst. In de rechter bankkast kan desgewenst een draagbaar toilet worden geplaatst, wel zo prettig voor onderweg of ’s nachts als u er niet meer uit wilt. De optionele koelbox kan tijdens de reis geplaatst worden in het speciaal daarvoor ontworpen koelkastmeubel. Onder de uitneembare keuken met snap-on aansluitingen, waarmee ook heel eenvoudig zonder extra gasfles buiten kan worden gekookt, bevindt zich een lade voor keukengerei. In de lange bankkasten kunnen grotere artikelen zoals de optionele X10T tent-luifel en bijvoorbeeld de strandparasol worden vervoerd. Sfeer creëert u natuurlijk vooral met elkaar, maar met de optionele dimbare warme LED verlichting wordt het ’s avonds wel erg gezellig..

X-tra Space

Met het speciaal voor de TakeOff ontworpen en snel op te zetten tent-luifel concept X10T vergroot u uw ruimte. Als luifel biedt de X10T u ideale beschutting en privacy om uit de wind of in de schaduw te zitten. Of om heerlijk samen te genieten van de eindeloos zwoele zomeravonden. Met de optionele aankoppelbare slaap-tunneltent heeft u de beschikking over 2 extra slaapplaatsen, van binnenuit bereikbaar!

Meer nieuws