Afbeelding

Kamperen in Nederland: Mei aanbiedingen

Afbeelding

Aanbiedingen van de maand mei bij Jan Krul Caravans

Om te vieren dat we weer kunnen kamperen in Nederland hebben wij elke maand aanbiedingen bij Jan Krul Caravans! Hier kunt u alle acties van de maand mei alvast bekijken.


De hele maand 10% korting op ALLE camping tafels.

We starten met de maandaanbieding: deze geldt de hele maand. De hele maand mei geven wij 10% korting op ALLE (kampeer)tafels! Profiteer hier van! Klik hier om de kampeer tafels te bekijken.

5 – 11 mei: Citi Chef 40 Gasbarbecue

De eerste week aanbieding van de maand is een scherpe prijsdaling op de Citi Chef Gasbarbecue van het merk Cadac! De Cadac Citi Chef 40 gasbarbecue ziet er modern en trendy uit. Deze compacte barbecue is perfect voor als u gaat kamperen, maar ook op uw terras, balkon of in de tuin. De deksel is voorzien van een thermometer en kan wordt vastgehaakt aan de pandrager op de zijkant. Zo kunt u deze gebruiken tegen de wind of vetspetters. Van €199,95 naar €175,-! Klik hier om het product te bekijken.

12 – 18 mei: 4-delige Pannenset Explorer

In de tweede week van mei geven wij €7,50 korting op de 4 delige pannenset Explorer! Afgeprijsd van €57,50 naar €50,-!
De pannenset is een complete 4-delige lichtgewicht kookset. Deze pannenset bestaat uit 3 kookpannen met een deksel en een koekenpan. Bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. Te gebruiken op de warmtebronnen gas, keramisch, benzine en elektrisch. Gemaakt van stevig hard geanodiseerd aluminium waardoor er een vermindere kans is op aanbakken. Pak uw kans en mis deze aanbieding niet! Klik hier om het product te bekijken.

19 – 25 mei: Eurotrail Aubenas Campingkast

In de derde week krijgt u de kans om de zeer populaire Eurotrail Aubenas Campingkast voor een goede prijs te verkrijgen! Van €76,50 naar 67,50. De prijs van deze handige kampeer kast daalt met bijna €10,- deze week! De campingkast is snel op te zetten en heeft veel opberg plek. De Aubenas campingkast heeft 3 etages om al uw keuken of kleding in op te bergen. de planken zijn voorzien van aluminium randje om doorbuigen te voorkomen. De Eurotrail Aubenas wordt geleverd incl top-blad zodat u daar ook uw spullen kwijt kan. Een onmisbaar product voor op de camping voor een scherpe prijs dus! Klik hier om het product te bekijken.

26 mei – 1 juni: Party Grill Gaskooktoestel van Campingaz

De laatste week van mei daalt de prijs van het Campingaz Party Grill kooktoestel van €57,50 naar €50,-! Het gaskooktoestel is super compact en multifunctioneel: een goed alternatief voor traditionele kooktoestellen en barbecues. De party grill biedt verschillende mogelijkheden : grillen, op een plaat bakken of koken. Ook kunt u gezond koken: geen verbrande vetten en vleessappen dankzij het waterreservoir. Super voor in de zomer, mis deze aanbieding niet! Klik hier om het product te bekijken.


Dit zijn alle aanbiedingen in mei bij Jan Krul Caravans. Mis deze aanbiedingen niet en vergeet niet te profiteren van de scherpe prijzen!

Meer nieuws