Afbeelding

Kampeergadgets 2023

Afbeelding

Leuke en handige kampeergadgets van 2023

Het kampeerseizoen staat weer voor de deur! Waar sommige kampeerders al dapper genoeg zijn om er op uit te gaan, wachten de meesten nog even tot de temperaturen weer stijgen. Wat nemen we dit jaar weer mee naar de camping? Wij geven je een greep uit onze leukste en handigste kampeeraccessoires van 2023!

Vouwbare Grill Barbecueopvouwbare bbq

De opvouwbare BBQ in x-vorm werkt op houtskool en is zeer handig om mee te nemen op reis. De BBQ is opvouwbaar en daardoor zeer compact op te bergen! De barbecue is niet alleen handig tijdens het kamperen, maar ook bijvoorbeeld in je tuin of op het balkon. Klik hier voor de vouwbare grill barbecue!

Cadac Soft Soak 50 Schoonmaakbakcadac soft soak 50

Deze Soft Soak schoonmaakbak is vooral handig als je een groot BBQ rooster hebt. De schoonmaakbak maakt het reinigen van roosters tot 50 cm een stuk eenvoudiger! Leg het rooster in de bak en maak het schoon met een sopje! Is het rooster erg aangekoekt? Dan kun je het een nachtje laten weken in de bak en de volgende ochtend gemakkelijk schoonmaken! Klik hier voor de Soft Soak 50 schoonmaakbak.

Bo-Camp Elegance Pannen met Inklapbare Handgrepenbo-camp elegance 2 delige set

De Bo-Camp Elegance compacte pannen zijn ideaal om mee te nemen wanneer je geen riante opbergruimte hebt. De pannen hebben inklapbare handgrepen waardoor ze compact op te bergen zijn. Dit bespaart tot 40% ruimte! De Bo-Camp Elegance Compact pannen zijn beschikbaar als set, klik hier. Of beschikbaar als een losse pan, klik hier!

Vacuüm OpbergzakkenVacuüm opbergzak

Bespaar veel ruimte met onze vacuüm zakken! Onze vacuüm opbergzakken besparen tot 3 of 4 keer meer ruimte in jouw kasten! Nemen je slaapzakken bijvoorbeeld teveel ruimte in beslag? Gebruik dan deze oplossing! We hebben de vacuümzak in een 110 x 100 cm afmeting, klik hier. Of wat kleiner: 50 x 60 cm, klik hier!

Cadac Tapas Setcadac tapas set

De Cadac tapas set is een set van 4 aluminium pannetjes met keramische coating. Wil je graag wat kleinere gerechtjes klaarmaken die je gescheiden wilt houden van elkaar of vochtige gerechtjes bereiden op de grill? Gebruik dan deze handige tapas pannetjes van Ø 12 x 2 cm. Klik hier voor de Cadac tapas set!

Cadac Gasslang met Quick Release 300 cmcadac gasslang met quick release 300 cm

Met deze Cadac gasslang koppel je de barbecue eenvoudig en rechtstreeks aan de buitenaansluiting van de camper of caravan. Geen gedoe meer maar een directe gasaansluiting! De gasslang is 3 meter lang, mega handig! Klik hier voor de Cadac gasslang met quick release!

Bo-Camp Hoofdlamp LEDbo-camp hoofdlamp

Tijdens het kamperen is de hoofdlamp van Bo-Camp ideaal om mee te nemen! Sommige plekken zijn erg donker en met deze hoofdlamp heb je altijd een lampje bij de hand (of hoofd)! De Bo-Camp hoofdlamp is in 3 lichtstanden te gebruiken. De hoofdband is verstelbaar dus door meerdere gezinsleden te gebruiken. Klik hier voor de Bo-Camp hoofdlamp.

Silwy Magnetische Haak The OneSilwy The One magnetische haak

Hang je keukengereedschap en handdoeken op zonder te boren of zonder vervelende plakresten achter te laten! De unieke Silwy magnetische haak bestaat uit een haak met een magnetische achterkant en een Nano-Gel-Pad die hecht op bijna alle gladde oppervlakken zonder resten achter te laten. Door de magnetische aantrekkingskracht zit de haak aan de Nano-Gel-Pad vast. Maar je kunt de haak ook, zonder de Nano-Gel-Pad, op metalen achtergronden gebruiken. Benieuwd geworden? Klik dan hier!

Eurotrail Bagagetent XLbagage tent

Deze bagagetent is bij uitstek geschikt om als garage of carport te gebruiken naast je caravan of camper! Denk bijvoorbeeld aan stalling van je fietsen, bolderkar, stoelen, speelgoed en meer! Deze mega handige aanwinst bestel je hier.

Haba Opvouwbare Watertank Waspahaba opvouwbare watertank

Ruimtebesparing is een veelvoorkomend onderwerp wanneer je het over kamperen hebt. De opvouwbare jerrycans van Haba zijn zeer ruimtebesparend en erg fijn om mee te nemen tijdens het kamperen. De jerrycans zijn voorzien van een handig tapkraantje, stevig handvat en een ophangoog. De Haba opvouwbare jerrycan is verkrijgbaar in 10 liter, klik hier. En verkrijgbaar in 15 liter, klik hier!

Meer nieuws