Afbeelding

JAN KRUL’S DECEMBER CADEAU TIPS

December tips kampeerder

Jan Krul’s December Kado Tips voor de kampeerder

December staat om de hoek. Dat betekent dat het weer tijd is voor december kadootjes! Vaak weet u niet precies wat u moet kopen. Een leuk vaasje, bloempot of een fotolijstje? Dikwijls is het iets wat na een paar weken alweer op de zolder staat stof te vangen. Jan Krul geeft u December Gift Tips! Wij helpen u met het uitkiezen van bruikbare en fijne cadeaus voor de kampeerder!

Hier volgen 8 van de leukste December Cadeau Tips voor de kampeerder, uitgekozen door Jan Krul:

CampingCard ACSI 2021
Met CampingCard ACSI geeft u voordelige kampeertrips in het laagseizoen cadeau. De ontvanger van dit cadeau bespaart tot wel 60% per nacht op meer dan 3.000 deelnemende campings. Klik hier voor de CampingCard ACSI 2021. (Let op, de CampingCard ACSI 2021 wordt medio december verwacht. U kunt al wel een voorbestelling plaatsen)

Eurotrail Ardeche Kinderstoel met dieren motief
Deze leuke kinder campingstoel maakt het voor het kind nog leuker om te kamperen! Dit handige stoeltje is opvouwbaar en makkelijk mee te nemen door middel van een hoes. Er zijn verschillende dieren motieven beschikbaar. Leuk detail: Wegens de Jubileum maandaanbieding op alle stoelen en tafels, zijn deze campingstoeltjes zijn tot eind november afgeprijsd met 15%! Klik hier om de leuke motiefjes te bekijken!

Droogloopmat met caravan of camper motief
De deurmat is een handig cadeau voor de feestdagen. Elke kampeerder wil graag de camper, caravan of tent schoon en droog houden. Deze stevige droogloopmat heeft ook nog eens een erg leuk en speels motief van een caravan of een camper! Klik hier om deze matten te bekijken!

Percolator (koffie of espressomaker)
De Excellent Houseware Percolator is een perfect december cadeau voor de kampeerder die van een lekker bakje koffie houdt. Een groot voordeel van een percolator is dat deze geen elektra verbruikt. Ontzettend handig voor de kampeerder zonder elektra voorziening! Klik hier om de percolator te bestellen!

Barebones Beacon Lantaarn
De Barebones Beacon Lantaarn in een koperen kleur is een elegant en een zeer mooi december cadeau voor de kampeerder. De vorm van het lichaam en de beschermende behuizing worden beïnvloed door het ontwerp van de traditionele visserlantaarn. Deze lantaarn is nu afgeprijsd van €58,95 naar €52,50! Klik hier voor de lantaarn!

Outwell Collaps pan met deksel
Deze Outwell Collaps pan is een zeer praktisch december cadeau voor de kampeerder. De Collaps pan kan volledig plat gevouwen worden wanneer het niet wordt gebruikt en is ideaal voor de bereiding van warm eten. De Collaps is onbreekbaar, eenvoudig te reinigen, en opent en plooit in enkele seconden. De Outwell Collaps pan is afgeprijsd van €34,95 naar €20,95! Klik hier om naar de Outwell Collaps pan te gaan!

Tristar Bakplaat
De Tristar BP-2958 Bakplaat is een december cadeau die u meteen kunt gebruiken tijdens de Feestdagen! De Tristar bakplaat is een compacte bakplaat met een oppervlakte van 28 x 28 cm. Met een vermogen van 800W is de bakplaat tevens geschikt voor gebruik op de camping. Klik hier om de bakplaat te bekijken!

CADAC’s Camping Kookboek
Weet de ontvanger van uw cadeau vaak niet wat hij/zij moet maken op de camping? CADAC’s Camping Kookboek is speciaal ontwikkeld voor koken op de camping. CADAC heeft dertig heerlijke recepten ontwikkeld, die allen heel eenvoudig tijdens het kamperen te bereiden zijn. Klik hier om het kookboek te bestellen!

Meer nieuws