Afbeelding

AANKOOP TWEEDEHANDS CARAVAN

aanschaf occasion caravan

Waar op letten bij de aankoop van een caravan?

De caravan wordt steeds populairder. Ben jij een kampeerliefhebber (in spé) en maak je de stap om een tweedehands caravan te kopen? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten!

Tweedehandse caravan of een nieuwe caravan?

Schaf je een nieuwe of een tweedehandse caravan aan? Dat is de eerste keuze waar je voor komt te staan. Wij vertellen je waar je het beste rekening mee kunt houden met de aanschaf van een occasion én een nieuwe caravan. Klik hier voor de uitleg van de aanschaf van een nieuwe caravan.

Waar op letten bij de aanschaf van een tweedehandse caravan?

Wij hebben veel ervaring met occasions. Onze werkplaats heeft in 41 jaar ontzettend veel caravans gerepareerd en BOVAG beurten gegeven. Daarnaast helpen wij mee in het bemiddelen van occasions. Wij weten waar je op moet letten!

Schade aan de occasion

Is er schade aan de tweedehands caravan die je op het oog hebt? Wat voor een soort schade is het? Verhindert de schade jouw kampeergenot of maakt het kamperen onveilig? Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel. We repareren elke schade ongeacht welk merk! Als BOVAG gecertificeerd schadebedrijf voor caravans en campers werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Caravanbanden van de occasion

Kijk niet alleen naar de leeftijd van de banden. Zijn de banden na hun 6e jaar (door een specialist!) gecontroleerd op veroudering? Natuurlijk is vervanging wettelijk verplicht wanneer de minimale profieldiepte van 1.6 mm bereikt is

Vocht in de occasion

Hangt er een muffe lucht in de occasion, zie je schimmel of vochtplekken? Zakt de vloer wat in en kun je de wanden zacht indrukken? Dan heb je mogelijk last van vochtschade. Met een vochtmeting kun je meten of er sprake is van vochtoverlast. Een vochtmeting zit standaard bij ons BOVAG groot onderhoud.

Onderhoudsbeurt occasion

Heeft de occasion met regelmaat een onderhoudsbeurt gehad? Zijn hierbij ook de gasslangen en gasaansluitingen vervangen? Wij voeren BOVAG groot en klein onderhoud uit.

Aankoopkeuring occasion

Zeker weten of je geen kat in de zak koopt? Wees er zeker van dat je de juiste prijs voor je caravan betaalt, en voorkom dat je op vakantie op problemen stuit met behulp van onze aankoopkeuring. Neem hier contact met ons op of bel meteen naar 074 2773628.

Een tweedehands caravan kopen?

Bekijk onze occasion pagina of bel of mail ons! Want het komt vaak voor dat de occasion al verkocht wordt voordat deze op de website komt!

Bel ons op: 074 – 2773628
Mail ons naar: info@jankrul.nl

Meer nieuws