Afbeelding

7 CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG!

7 cadeautips moederdag kamperen camping

Cadeau tips voor Moederdag

Moederdag is om de hoek, maar wat moet u nou halen voor uw moeder? Deze vraag stellen we ons elk jaar weer, gek genoeg is het nog altijd lastig om met een goed idee te komen. Daarom hebben we onze 7 Moederdag (kampeer) cadeau tips voor u op een rijtje gezet!

1. Een relaxstoel

Uw moeder/vrouw/vriendin verdient rust! Eventjes relaxen dus. Daarom is een relaxstoel het prefecte cadeau voor onze hardwerkende moeders. Niet alleen voor op de camping, maar ook voor in de tuin tijdens het zonnen! Klik hier voor ons relaxstoelen assortiment.

2. Leuke sfeerverlichting

Een leuke sfeer schenken is misschien wel een van de leukste cadeaus die er bestaat! Verlichtingen spelen een grote rol bij het creëren van die sfeer. Schenk uw moeder deze Moederdag dus sfeerverlichting, dit zal ze erg waarderen. Een tijdloos cadeau dat in verschillende settingen gebruikt kan worden, binnen- en buitenshuis. Een leuke sfeer voor tijdens een filmavond in de woonkamer, of voor een zomernacht buiten in de tuin. Met sfeerverlichting als cadeau scoort u altijd raak!

3. Een bijzettafel

Dit cadeau is net als het vorige cadeau, te gebruiken in meerdere settingen. Een bijzettafel is iets wat altijd wel handig is om te hebben. Zo is het te gebruiken voor als er bezoek over de vloer komt, of op de camping voor bijvoorbeeld de borden of glazen. Een bijzettafel is niet alleen heel praktisch, maar ook decoratief voor binnen en buiten, thuis of op reis. Bovendien zijn bijzettafels erg budgetvriendelijk.

4. Borden en kommen set

Borden en kommen, moeders hebben er nooit genoeg van. Op een of andere mysterieuze reden verdwijnen ze met de tijd, of gaan ze simpelweg kapot. Een borden en kommen set is dus nooit een verkeerd Moederdag cadeau! Zo kunt u bijvoorbeeld de 12-delige borden en kommen set van Kampa schenken aan uw moeder. De set biedt huiselijk comfort toe aan maaltijden in de buitenlucht. Het servies combineert aantrekkelijke kleuren en een opvallend design. Aan dit cadeau heeft elke moeder wel wat, en het is natuurlijk belangrijk dat het cadeau dat je geeft wel gebruikt gaat worden.

5. Koffiezetapparaat

Als uw moeder koffie drinkt, is dit hét perfecte Moederdag cadeau. Wanneer uw moeder gaat kamperen is het fijn om op ieder gewenst moment een kop koffie te kunnen zetten. ’s Ochtends en ’s middags een kopje, of wanneer er ’s avonds visite langs komt, is het mogelijk om een hele kan koffie te zetten met een camping koffiezetapparaat. Camping koffiezetapparaten zijn bovendien ook compact, zodat het gemakkelijk mee kan naar de camping.

6. De CampingCard ACSI campinggids

Help uw moeder op weg met een kampeergids! Als uw moeder houdt van kamperen, is een kampeergids een zeer gepast Moederdag cadeau. De CampingCard ACSI 2021 zorgt voor heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen! CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het, een erg praktisch cadeau dus!

7. Ventilator

Met het zomerse weer dat eraan zit te komen, is dit misschien wel een van de beste cadeaus die u kunt schenken aan uw moeder. Een ventilator! Wanneer het warm is kan ze de ventilator aan zetten waardoor het gelijk wat koeler wordt. Een ideaal en perfect cadeau dat elke moeder wel zal waarderen! Bekijk ons assortiment aan ventilatoren hier.

We hopen dat u het perfecte Moederdag cadeau heeft kunnen vinden tussen deze 7 cadeautips. Veel schenkplezier!

Meer nieuws