Afbeelding

2X VACATURE PARTTIME WINKELMEDEWERKER

vacature winkelmedewerker

Vacature parttime winkelmedewerker

DEZE VACATURES ZIJN INGEVULD!

Wie zijn wij?

Jan krul Caravans is een familie bedrijf in Hengelo (OV) en bestaat al meer dan 40 jaar!

In onze kampeerwinkel kunnen klanten terecht voor de aanschaf van een caravan maar ook voor alle accessoires op het gebied van kamperen. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid servicecentrum voor onderhoud, schadeherstel, in- en opbouw van accessoires.

Team Jan Krul is voor de kampeerwinkel op zoek naar een medewerker die Parttime komt werken in onze kampeerwinkel.

Werkzaamheden:

Het werk binnen onze kampeerwinkel bestaat uit diverse uiteenlopende werkzaamheden. Het werk is uitdagend en zeer divers. Fysiek bezig zijn is tevens een onderdeel van je werk i.v.m. het uitpakken van zendingen, het aanvullen van de winkel en het verzendklaar maken van orders voor onze webwinkel. Het ene moment heet je klanten welkom en verwijs je ze door naar de juiste afdeling binnen het bedrijf, het volgende moment adviseer je een klant over kampeerspullen en een moment later maak je bestellingen verzendklaar voor onze webwinkel. Daarnaast zal de inkoop ook een onderdeel van je werkzaamheden worden. Je staat in contact met alle afdelingen van ons bedrijf en bent tevens een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. De klant is koning, ook bij Jan Krul Caravans.

Kortom, ben je op zoek naar een baan waarbinnen je kunt aanpakken, veel klantcontact hebt, de werkzaamheden divers zijn en waar je ook zelfstandig kan werken? Reageer dan snel want we zijn op zoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je bent een aanpakker
  • Geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit!
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent voor de zaterdag inzetbaar
  • Technisch inzicht
  • Enige kampeerervaring
  • Enige ervaring als winkelmedewerker
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent enthousiast

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende baan in onze kampeerwinkel.

Je werkt samen in een gezellig, enthousiast en jong team met in het zomerseizoen van april t/m september variërende werkuren van 25 tot 34 uur per week en in de winterperiode van oktober t/m maart variërende werkuren van 15 tot 22 uur per week.

(Eventuele mogelijkheid tot een vaste parttime baan)

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij geschikt zou kunnen zijn om onze nieuwe collega te worden? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar mandy@jankrul.nl

Meer nieuws