Afbeelding

10 SINTERKLAAS CADEAUS ONDER DE €20,-

sinerklaas kadootjes kamperen

Sinterklaas kadootjes onder de €20,-

Het is weer zover! Sinterklaas is in het land. Heb jij een kampeerliefhebber als lootje getrokken maar ben je inspiratieloos wat betreft het kadootje? Wij schieten je te hulp met deze 10 Sinterklaas kadootjes onder de 20 euro!

Light it up

We beginnen met verlichting! Of het nou in de caravan, camper of (voor)tent is, elke kampeerder heeft verlichting nodig. Deze hanglamp van zeegras maakt elke omgeving super sfeervol! Is de hanglamp iets te specifiek? Deze fijne stormlantaarns zijn zeer praktisch op de camping. Ze geven een fijn licht in de voortent, maar zijn ook handig om bijvoorbeeld de weg te vinden naar het toilet. Houdt jouw lootje van gezelligheid en van een knusse omgeving? Dan zijn deze witte lampionnen een ontzettend leuk cadeau om te geven! Budget tip: deze solar verlichting is een goedkoop en zeer handig cadeau voor de kampeerder.

Lekker wijnen

Houdt jouw lootje van een wijntje op z’n tijd? Deze luxe wijnglazen drinken heerlijk! De wijnglazen van Bo-Camp zijn gemaakt van polycarbonaat en 250 keer sterker dan glas. Erg fijn om mee te nemen tijdens het kamperen.

Wilt u er een lepel bij?

Heeft jouw lootje zijn of haar campingbestek op orde? De bestekset van Bo-Camp is extra stevig. Het houten heft geeft deze bestekset een zeer stoere en trendy uitstraling. De 6-delige set bestaat uit 2 vorken, 2 messen en 2 lepels.

Hot hot hot

Door deze mooie kleurrijke ketel van Kampa of deze super handige waterkoker van Mestic heeft jouw lootje elke keer kokend heet water voor een heerlijk kopje thee, koffie of soep!

Dorstlessers

Voor onderweg is deze zeer duurzame BO Bottle waterfles een aanrader, of deze mooie gekleurde thermosflessen voor een heerlijke warme drank tijdens het rondtoeren!

Hieronder nog een keer de 10 sinterklaas cadeautjes voor jouw lootje op een rij:

1. Hanglamp zeegras

hanglamp zeegras

2. Stormlantaarn

stormlantaarn

3. Lampionnen

lampionnen

4. Solar verlichting

pro garden solar led

5. Bo-Camp wijnglazen

bo-camp wijnglas

6. Bo-Camp bestekset

campingbestek hout

7. Kampa Brew Ketel

kampa brew

8. Mestic waterkoker

mw-80

9. BE O Bottle

BE O fles

10. Thermosfles

thermosfles excellent houseware

Meer nieuws