Afbeelding

Hondenkussen op maat

Orthopedisch hondenbed op maat

Laat uw Orthopedische hondenbed op maat maken! De orthopedische hondenbedden van ons merk Dröm zijn van zeer hoge kwaliteit en leveren een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de stijfheid in de gewrichten van de hond.

Kies uw vulling (traagschuimvlokken of koudschuimvlokken), bepaal uw gewenste maten, kies de stof die bij u en uw hond past en neem contact met ons op! Wij maken uw hondenkussen geheel naar uw wens op maat!

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
orthopedische hondenmand
Orthopedisch hondenkussen Jane op maat
Orthopedisch box hondenkussen op maat Het orthopedisch hondenkussen Jane met koudschuim of traagschuim vlokken is een zeer comfortabel kussen waar uw hond heerlijk relaxed in kan liggen! De schuim vlokken passen zich aan naar de lichaamshouding van uw hond. Het kussen levert verlichting op drukpunten in het lichaam, hierdoor krijgen de gewrichten en spieren de ondersteuning en daardoor de rust die ze nodig hebben. Met dit hondenkussen gunt u uw hond de luxe om heerlijk te relaxen. Is uw hond op leeftijd of heeft uw hond snel last van zijn of haar gewrichten? Dan is dit kussen uitermate geschikt voor uw hond! De orthopedische hondenkussens van Dröm leveren een waardevolle bijdrage aan het verminderen van de stijfheid in de gewrichten van de hond. De hond kan makkelijker overeind komen én gaat soepeler bewegen! Het hondenkussen Dröm heeft een hoog ventilerend vermogen. De schuim vlokken zorgen voor een optimale ventilatie. Het box hondenkussen geeft verkoeling in de zomer en is behaaglijk warm in de winter. De koudschuim en traagschuim vlokken zijn van hoge kwaliteit. De buitenhoes is zeer makkelijk te reinigen. De hoes is wasbaar in de wasmachine op 40 graden. Het orthopedisch hondenkussen Jane kunt u in elke gewenste maat en met elke gewenste stof bestellen Bedenk hoe u wilt dat uw orthopedisch hondenkussen eruit komt te zien en neem contact op! Kies het soort vulling; traagschuim of koudschuim vlokken. Kies uw gewenste maten (wij maken elke formaten) Kies de stof en de kleur (bij de foto's vindt u een greep uit ons stofassortiment, wilt u een andere stof? Bel of mail ons dan!) Klik hierboven op 'Contact opnemen' en geef uw voorkeuren door (of neem telefonisch of via de mail contact op: 074-2773628 (optie 3) of info@maatwerkmatrassen.nl) TIP: Koop een extra hoes, erg handig als de hoes een keer gewassen moet worden. Kies een ander kleurtje ter afwisseling. Levertijd hondenkussen op maat De levertijd voor het Dröm hondenkussen op maat is maximaal 2 weken. Dröm: maatwerk voor u en uw hond Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
Bekijk product 0,00