Afbeelding

Dröm moltons

Dröm molton op maat

De Dröm moltons worden op maat gemaakt voor elk bed in een caravan, camper of boot. De moltons worden in elke desgewenste afmeting handgemaakt in ons atelier.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
molton met elastiek
Molton Queensbed
Molton beschermlaag queensbed Dröm De Dröm molton beschermlaag met elastiek op de hoeken is speciaal voor een queensbed gemaakt. De molton is gemaakt van 100% katoen en heeft uitstekende vocht opnemende eigenschappen. Met een Dröm molton beschermt u het queensbedmatras van uw caravan of camper, hierdoor gaat het queensbedmatras langer mee. De molton voor een queensbed wordt op het matras gelegd en vastgezet door het elastiek onder de matras te plaatsen. LET OP! Wanneer u een molton besteld, geeft u bij het afrekenen het volgende door bij het kopje 'Opmerkingen' - Is het voor uw caravan, camper, of iets anders? - Merk van uw caravan of camper - Model van uw caravan of camper - Bouwjaar van uw caravan of camper Mocht uw caravan of camper niet in ons systeem staan of is het voor uw boot of iets anders? Dan nemen wij contact met u op voor de exacte afmetingen. Dröm 100% katoen moltons voor queensbedden De queensbed molton is beschikbaar in een witte kleur. De molton wordt op maat gemaakt voor de rondingen voor queensbedden van verschillende afmetingen. Wij maken de Dröm katoenen moltons standaard in de volgende afmetingen: molton voor een queensmatras tot 90 x 210 cm molton voor een queensmatras tot 140 x 210 cm molton voor een queensmatras tot 150 x 210 cm Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
59,9579,95
Bekijk product
molton met elastiek
Molton Frans Bed - Rechts of Links
Molton beschermlaag frans bed Dröm De Dröm molton beschermlaag met elastiek op de hoeken is speciaal voor een frans bed gemaakt. De molton is gemaakt van 100% katoen en heeft uitstekende vocht opnemende eigenschappen. Met een Dröm molton beschermt u het matras in uw caravan of camper, hierdoor gaat het matras van uw frans bed langer mee. De molton voor een frans bed wordt op het matras gelegd en vastgezet door het elastiek onder de matras te plaatsen. LET OP! Wanneer u een molton besteld, geeft u bij het afrekenen het volgende door bij het kopje 'Opmerkingen' - Is het voor uw caravan, camper, of iets anders? - Merk van uw caravan of camper - Model van uw caravan of camper - Bouwjaar van uw caravan of camper Mocht uw caravan of camper niet in ons systeem staan of is het voor uw boot of iets anders? Dan nemen wij contact met u op voor de exacte afmetingen. Dröm 100% katoen moltons voor frans bedden De frans bed molton is beschikbaar in een witte kleur. De molton wordt op maat gemaakt voor de rondingen voor frans bedden van verschillende afmetingen. Wij maken de Dröm katoenen moltons standaard in de volgende afmetingen: molton voor een frans bed matras tot 90 x 210 cm molton voor een frans bed matras tot 140 x 210 cm molton voor een frans bed matras tot 150 x 210 cm Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
59,9579,95