Afbeelding

Matrasvernieuwer frans bed en queensbed

Matrasvernieuwers op maat gemaakt in ons eigen atelier

Een matrasvernieuwer maakt uw frans- of queensbedmatras weer als nieuw! Heeft u een tweedehands caravan of camper gekocht? Of ligt uw frans- of queensbedmatras nog goed maar ziet het matras er niet meer mooi uit? Schaf dan een Dröm matrasvernieuwer aan!

Heeft u een caravan, camper of boot matras met een specifieke maat? Klik dan hier!

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
matrasvernieuwer op maat
Matrasvernieuwer Frans Bed - Rechts of Links
Matrasvernieuwer Frans bed Dröm De matrasvernieuwer voor een frans bed is voorzien van een rits en omvat hierdoor het gehele matras. De matrasvernieuwer wordt op maat gemaakt voor elk frans matras en in elk formaat, met een links of rechts afgeschuinde hoek. De matrasvernieuwer zorgt ervoor dat het matras van het frans bed er weer als nieuw uit ziet. LET OP! Wanneer u een matrasvernieuwer besteld, geeft u bij het afrekenen het volgende door bij het kopje 'Opmerkingen' - Is het voor uw caravan, camper, of iets anders? - Merk van uw caravan of camper - Model van uw caravan of camper - Bouwjaar van uw caravan of camper Mocht uw caravan of camper niet in ons systeem staan of is het voor uw boot of iets anders? Dan nemen wij contact met u op voor de exacte afmetingen. Vernieuw uw matras met de Dröm matrasvernieuwer voor een frans bed De matrasvernieuwer voor uw frans bed is beschikbaar in een witte kleur. De matrasvernieuwer wordt op maat gemaakt volgens de ronding van uw frans bed, zodat de gehele matrasvernieuwer perfect aansluit op uw matras. Wij maken de Dröm matrasvernieuwers standaard in de volgende afmetingen: matrasvernieuwer voor een frans matras tot 90 x 220 cm matrasvernieuwer voor een frans matras tot 140 x 220 cm matrasvernieuwer voor een frans matras tot 180 x 220 cm Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
149,95199,95
Bekijk product
matrasvernieuwer op maat
Matrasvernieuwer Queensbed
Matrasvernieuwer  Queensbed Dröm De matrasvernieuwer voor een queensbed is voorzien van een rits en omvat hierdoor het gehele matras. De matrasvernieuwer wordt op maat gemaakt voor elk queen matras en in elk formaat, met een links en rechts afgeschuinde hoek. De matrasvernieuwer zorgt ervoor dat het matras van het queensbed er weer als nieuw uit ziet. LET OP! Wanneer u een matrasvernieuwer besteld, geeft u bij het afrekenen het volgende door bij het kopje 'Opmerkingen' - Is het voor uw caravan, camper, of iets anders? - Merk van uw caravan of camper - Model van uw caravan of camper - Bouwjaar van uw caravan of camper Mocht uw caravan of camper niet in ons systeem staan of is het voor uw boot of iets anders? Dan nemen wij contact met u op voor de exacte afmetingen. Vernieuw uw matras met de Dröm matrasvernieuwer voor een queensbed De matrasvernieuwer voor uw queensbed is beschikbaar in een witte kleur. De matrasvernieuwer wordt op maat gemaakt volgens de ronding van uw queensbed, zodat de gehele matrasvernieuwer perfect aansluit op uw matras. Wij maken de Dröm matrasvernieuwers standaard in de volgende afmetingen: matrasvernieuwer voor een queen matras tot 90 x 220 cm matrasvernieuwer voor een queen matras tot 140 x 220 cm matrasvernieuwer voor een queen matras tot 180 x 220 cm Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
149,95199,95