Afbeelding

Dröm matras op maat

Matras op maat voor elk merk caravan, camper of boot.

Een goed matras op maat zorgt voor een uitgeruste reis.

De meeste mensen gaan op vakantie om er even lekker tussen uit te zijn en tot rust te komen. U komt echter pas tot rust wanneer uw nachtrust ook in uw caravan, camper of boot optimaal is. Een goed matras is hierbij van essentieel belang. De standaard matrassen zijn vaak niet van de hoogste kwaliteit en zijn nooit afgestemd op uw specifieke wensen.

We leveren Dröm matrassen op maat voor alle bekende merken caravans, campers en boten. Maar we leveren ook matrassen met zeer afwijkende afmetingen.

Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in matrassen op maat.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
drom caravan boot campermatras
Dröm Matrassen op maat
Caravan-, camper-, of boot matras op maat De matrassen worden op maat gemaakt voor alle bekende merken caravans, campers en boten. Heeft uw matras afwijkende vormen? Bijvoorbeeld rechte, schuine of ronde hoeken. Of heeft de matras een specifieke uitsnede nodig? Wij zijn specialisten in matrassen op maat, geen vorm is ons te gek. Voor caravans hebben wij vrijwel alle matrasmaten in de database staan en kunt u, na het doorgeven van het merk, type en bouwjaar van de caravan, direct uw matras bestellen. Voor campers en boten is dit door de grote verscheidenheid niet mogelijk, u kunt hiervoor een meetafspraak maken in onze slaapstudio. Klik op de oranje button hierboven om contact op te nemen! Dröm Naturalis Koudschuim matrassen Dröm Naturalis koudschuim matrassen zijn milieuvriendelijke matrassen van gegarandeerde West Europese a-kwaliteit. De matrassen zijn vorm herstellend (geen kuilvorming) en bieden een zeer goede ondersteuning van het lichaam. Door de open celstructuur van het koudschuim ontstaat een goede luchtcirculatie en vochtregulatie, hierdoor voelt de matras niet warm aan. Dit is erg plezierig in een warm land. De Dröm Naturalis matrassen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hardheden, afhankelijk van uw lichaamsgewicht en natuurlijk van uw eigen voorkeur. De Naturalis Medium is ons meest verkochte matras en is geschikt tot een lichaamsgewicht van ongeveer 95 kg. Voor een gewicht van meer dan 95 kg adviseren wij de Dröm Naturalis Koudschuim stevig. De Naturalis matrassen zijn voorzien van luxe afritsbare hoezen gemaakt van Bamboe en kunnen gewassen worden in de wasmachine op 40°C. De hoes heeft natuurlijke antiallergeen- en antibacteriële eigenschappen, erg handig voor mensen met allergieën.  Het voelt erg zacht aan op de huid en heeft een groot absorptie vermogen. Dröm Pocketveermatras Special Een pocketveermatras is normaal gesproken niet geschikt voor caravan-lattenbodems. De onderlinge afstand van de latten bij deze lattenbodems is namelijk groot, waardoor de pocketveren tussen de latten komen en hun functie verliezen. De Dröm Pocketveermatras Special is specifiek geschikt gemaakt voor de caravan-lattenbodems omdat er een extra beschermlaag als ‘’drukverdeler’’ in is verwerkt. Rondom is het afgewerkt met een laag SG-40 comfortschuim. Het zit in een zachte afritsbare hoes, deze is wasbaar in de wasmachine op 40°C. Dit model is geschikt tot een lichaamsgewicht van ongeveer 90 a 100 kg. Boven de 100 kg  adviseren wij te informeren naar alternatieven. De matrassen dienen met regelmaat omgedraaid te worden en worden daarom alleen geadviseerd voor rechte bedden met een minimale breedte van 80 cm. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een matras op maat voor uw caravan, camper of boot!
Bekijk product 0,00