Afbeelding

Dröm hoeslakens

Hoeslakens voor matras in caravan, camper of boot

De Dröm hoeslakens worden in ons atelier met de hand gemaakt. De hoeslakens kunnen in elke maat gemaakt worden en zijn rondom voorzien van elastiek.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
hoeslaken queensbed
Hoeslaken Queensbed
Hoeslaken queensbed Dröm De Dröm stretch hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een breedte van 130 tot 150 cm, een lengte tot 210 cm en een matrasdikte van ± 15 cm. Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Hoogwaardig en luxe hoeslaken voor uw queensbed Het Dröm stretch queensbed hoeslaken is gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk 'Standaard 100' van Oeko-Tex. 'Standaard 100' van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Het queensbed hoeslaken ademt en kan goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw camper- of caravanbed. De Dröm stretch hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek. Het hoeslaken voor een queensbed is geschikt voor een matrasdikte tot 15 cm (voor hoeslakens geschikt voor dikkere matrassen vragen wij u telefonisch contact op te nemen). Dröm stretch hoeslakens voor queensbedden De queensbed hoeslakens zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. De hoeslakens zijn op maat gemaakt voor de rondingen voor queensbedden van verschillende afmetingen. Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
79,95
Bekijk product
hoeslaken frans bed
Hoeslaken Frans Bed - Rechts of Links
Hoeslaken frans bed Dröm De Dröm stretch hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een breedte van 130 tot 150 cm, een lengte tot 210 cm en een matrasdikte van ± 15 cm. Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Hoogwaardig en luxe hoeslaken voor uw frans bed Het Dröm stretch hoeslaken voor franse bedden zijn gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk Standaard 100 van Oeko-Tex. Standaard 100 van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Het fransbed hoeslaken ademt en kan goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw camper- of caravanbed. De Dröm stretch hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek. Het hoeslaken voor een frans bed is geschikt voor een matrasdikte tot 15 cm (voor hoeslakens geschikt voor dikkere matrassen vragen wij u telefonisch contact op te nemen). Dröm hoeslakens voor franse bedden met linker- en rechter hoeken De stretch hoeslakens voor franse bedden zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. De hoeslakens zijn op maat gemaakt voor links afgeschuinde hoeken en rechts afgeschuinde hoeken. Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
79,95
Bekijk product
hoeslaken op maat
Hoeslaken met elastiek op maat
Dröm hoeslaken op maat De Dröm hoeslakens zijn gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk Standaard 100 van Oeko-Tex. Standaard 100 van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Onze stretch hoeslakens ademen en kunnen goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw boot, camper- of caravanbed. Dröm hoeslakens maken wij voor elke afmeting op maat Wij maken standaard onze Dröm stretch hoeslakens met een elastiek rondom. We maken de stretch hoeslakens op maat voor franse bedden, queensbedden, of welke afmeting dan ook! Onze stretch hoeslakens zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. Neem contact met ons op om uw afmetingen en voorkeuren te bespreken. Mocht u een fransbed hebben, klik dan hier voor ons standaard assortiment. Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
Bekijk product 0,00