Afbeelding

Dröm hoeslakens

Hoeslakens voor matras in caravan, camper of boot

De Dröm hoeslakens worden in ons atelier met de hand gemaakt. De hoeslakens kunnen in elke maat gemaakt worden en zijn rondom voorzien van elastiek.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
hoeslaken frans bed
Hoeslaken Frans Bed - Rechts of Links
Hoeslaken frans bed Dröm De Dröm hoeslakens zijn gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk Standaard 100 van Oeko-Tex. Standaard 100 van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Onze stretch hoeslakens ademen en kunnen goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw camper- of caravanbed. De Dröm stretch hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek. Het stretch hoeslaken is geschikt voor een matrasdikte tot 15 cm (voor hoeslakens geschikt voor dikkere matrassen vragen wij u telefonisch contact op te nemen). Dröm hoeslakens voor Franse bedden met linker- en rechter hoeken De stretch hoeslakens zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. De hoeslakens zijn op maat gemaakt voor links afgeschuinde hoeken en rechts afgeschuinde hoeken. Wij hebben de Dröm stretch hoeslakens op voorraad in de volgende afmetingen: hoeslaken voor een matras tot 90 x 200 cm hoeslaken voor een matras tot 140 x 200 cm hoeslaken voor een matras tot 150 x 200 cm hoeslaken voor een matras tot 180 x 200 cm Mocht u een andere afmeting wensen, neem dan contact met ons op! Mail naar: info@maatwerkmatrassen.nl Bel ons op: 074-2773628 (optie 3) Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
59,9599,95
Bekijk product
hoeslaken op maat
Hoeslaken met elastiek op maat
Dröm hoeslaken op maat De Dröm hoeslakens zijn gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk Standaard 100 van Oeko-Tex. Standaard 100 van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Onze stretch hoeslakens ademen en kunnen goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw boot, camper- of caravanbed. Dröm hoeslakens maken wij voor elke afmeting op maat Wij maken standaard onze Dröm stretch hoeslakens met een elastiek rondom. We maken de stretch hoeslakens op maat voor franse bedden, queensbedden, of welke afmeting dan ook! Onze stretch hoeslakens zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. Neem contact met ons op om uw afmetingen en voorkeuren te bespreken. Mocht u een fransbed hebben, klik dan hier voor ons standaard assortiment. Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
Bekijk product 0,00
Bekijk product
drom hoeslaken met rits
Hoeslaken met rits op maat
Dröm hoeslaken met rits op maat De Dröm hoeslakens met rits zijn gemaakt van een mooie en luxe hoogwaardige dikke kwaliteit jersey 92%CO/8%EL. De stof is gecertificeerd met het keurmerk Standaard 100 van Oeko-Tex. Standaard 100 van Oeko-Tex is een wereldwijde standaard. Deze stoffen worden getest en beoordeeld, hierdoor zijn ze vrij van alle schadelijke niveaus van meer dan 100 substanties waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Onze stretch hoeslakens ademen en kunnen goed vocht opnemen. Oftewel, een zeer welkome aankoop voor uw boot, camper- of caravanbed. Dröm hoeslakens maken wij voor elke afmeting op maat Wij maken standaard onze Dröm stretch hoeslakens met een rits. We maken de stretch hoeslakens op maat voor franse bedden, queensbedden, of welke afmeting dan ook! Onze stretch hoeslakens zijn beschikbaar in de kleuren cream, navy en grey. Neem contact met ons op om uw afmetingen en voorkeuren te bespreken. Mocht u een fransbed hebben, klik dan hier voor ons standaard assortiment. Dröm: slaapcomfort op maat Bij Jan Krul en Maatwerkmatrassen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen en onze CO2-voetafdruk zoveel mogelijk verminderen? Uit deze gedachte is onze duurzame Dröm collectie ontstaan! De (honden)kussencollectie bestaat uit het bijproduct van onze oplegmatrassen op maat, en al onze nieuwe producten worden in ons atelier handgemaakt van hoogwaardige materialen!
Bekijk product 0,00
ERROR: Cannot create object