Afbeelding

Camping koelboxen

Koelbox voor op de camping

Deze koelboxen zijn ideaal voor tijdens het kamperen! Kies uit een elektrische koelbox of een koelbox met icepacks! Vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers!

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
Mestic MCC 25
Mestic compressor koelbox MCC-25 DC
Elektrische koelbox / vriezer. LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! Met de elektrische compressorkoelbox van Mestic kunt u niet alleen koelen, maar ook vriezen! In de ruime box blijven al uw hapjes en drankjes goed op temperatuur. Lekker voor op de camping of onderweg. Keep it cool met uw Mestic koelbox. Deze compressorkoelbox van Mestic heeft een zeer krachtig koelvermogen en lijkt qua functioneren op de koelkast zoals u die thuis gewend bent. Hij heeft een koelvermogen van +10 °C tot -18 °C. Dat betekent dus dat u hem zelfs als vriezer kunt gebruiken. U kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen op het touch LCD-display van de box. De omgevingstemperatuur heeft geen enkele invloed op de koelprestaties van deze koelbox, dus u kunt altijd lekker bij de camper of caravan genieten van een verkoelend ijsje! Deze koelbox heeft hetzelfde koelvermogen op 12 V als op 230 V. U kunt hem dus in de auto gebruiken, maar ook aansluiten op een stopcontact. Hiervoor heeft u wel de bijbehorende adapter nodig. Belangrijkste kenmerken Koelvermogen: +10 °C tot -18 °C Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V Inhoud: 25 liter Digitaal display met USB-aansluiting Geschikt voor 1L flessen Ideale koelbox voor onderweg en op de camping De compressorkoelbox werkt dus op 12 V én op 230 V, waardoor hij op de camping en onderweg gebruikt kan worden. Ook de vormgeving van de koelbox maakt hem ideaal om mee te nemen in uw auto, camper of caravan. Hij is recht en heeft twee verzonken handvaten aan de zijkanten. Hierdoor kunt u de koelbox makkelijk opbergen en kunt u hem makkelijk meedragen. Verder heeft de koelbox een ruime inhoud van 25 liter. Genoeg ruimte om al uw boodschappen op vakantie lekker vers te houden! Kortom, deze koelbox komt op elke vakantie perfect van pas. De Mestic koelboxen zijn ideaal voor op de camping of voor onderweg. Al uw drankjes blijven lekker koud en eten blijft langer houdbaar. Geniet van verfrissende drankjes onder de zon!
329,00

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
Mestic MTEC-28
Mestic MTEC-28 Thermo-Elektrische koelbox 28 liter
Elektrische koelbox 28 liter LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! Met de MTEC-28 koelbox van Mestic houdt u tot 28 liter aan eet- en drinkwaren koel. De box is aan te sluiten op een stopcontact én in de auto. Verfrissende drankjes en een vers tussendoortje zijn dus altijd dichtbij! Vers eten en koele drankjes met uw MTEC-28 koelbox De MTEC-28 koelbox heeft een full foam isolatie waardoor de dikte van de isolatie overal gelijk is, ook in de hoeken en op de bodem. Hierdoor houdt hij uw eten en drinken goed koud met een koeltemperatuur tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Denk er wel aan om uw producten al gekoeld in de koelbox te stoppen, zodat de koelprestaties het best tot hun recht komen. U kunt tot 28 liter kwijt in de MTEC-28. Hoewel de koelbox van klein formaat is, is hij is groot genoeg voor 1,5 liter flessen. Met zijn lage gewicht van 4,5 ideaal om mee te nemen bij dagjes uit! Een handig extraatje: in de deksel zit een opbergvak dat speciaal ontworpen is om de snoeren in op te bergen. Zo heeft u geen last van het snoer als u de koelbox draagt en raakt u hem niet snel kwijt. Belangrijkste voordelen Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur Aan te sluiten op 12V en 230V Inhoud: 28 liter Keep it cool, onderweg en op de camping Met de MTEC-28 geniet u niet alleen op uw bestemming van gekoeld eten en drinken, maar ook onderweg. Hij werkt zowel op 230V als op 12V en functioneert dus prima als autokoelbox. Veel ruimte neemt hij niet in beslag met zijn compacte formaat van 45,7 x 39 x 30 cm (hxbxd). Tijdens de autorit geniet u dus van koele drankjes en uw boterhammen blijven lekker vers. Op uw bestemming sluit u hem gemakkelijk met de stekker aan op 230V. Bij mildere temperaturen (tot 24 °C) is hij geschikt om op de camping te gebruiken als koelkast voor uw producten. Kortom, de MTEC-28 koelbox is ideaal voor op de camping, dagjes uit en onderweg. Geniet van heerlijk verfrissende drankjes onder de zon!
84,95
Bekijk product
Mestic Koelbox Thermo Elektrisch MTEC-25 12V/230V
Mestic Koelbox Thermo LET OP! DIT PRODUCT KAN ALLEEN AFGEHAALD WORDEN IN ONZE KAMPEERWINKEL! Onderweg én op uw vakantiebestemming genieten van een koud drankje? Dat kan met de MTEC-25 van Mestic. In deze elektrische koelbox houdt u tot 25 liter aan inhoud lekker koel. U kunt hem aansluiten op 12V en op 230V. Laat het warme weer maar komen! Vers eten en koele drankjes met uw MTEC-25 koelbox Gaat u op vakantie naar de camping of gewoon een gezellig dagje uit? Met de MTEC-25 koelbox van Mestic houdt u overal uw eet- en drinkwaren gekoeld. De koelbox werkt op stroom en koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. De hoogwaardige isolatie zorgt er ook nog eens voor dat de bereikte temperatuur lange tijd behouden blijft. U kunt hem dus de natuur in meenemen om te genieten van een lekkere picknick. Hij weegt maar 4 kg, dus het meedragen is geen probleem! Wel belangrijk om te weten: om de koelbox optimaal te laten presteren stopt u uw producten al koel in de koelbox. Zo bereikt u het beste resultaat. Belangrijkste voordelen Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur Aan te sluiten op 12V en 230V Inhoud: 25 liter Keep it cool, onderweg en op de camping Uw vakantie begint al onderweg! Toch kan de autorit lang duren in een warme auto. Dan is het heerlijk als u onderweg van een koud drankje of verse sandwich kunt genieten. De MTEC-25 werkt zowel op 12V als op 230V. Hij functioneert dus prima als autokoelbox met de bijgeleverde carplug. Door het compacte formaat van 40,7 x 39 x 30 cm (hxbxd) neemt hij weinig kostbare ruimte in beslag. Eenmaal aangekomen op uw bestemming sluit u hem met de stekker aan op 230V om al uw drankjes, groenten en andere eet- en drinkwaren koel te bewaren. Let op dat de koelbox tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur koelt, waardoor hij minder geschikt is bij tropische temperaturen. De MTEC-25 koelbox is klein en dankzij de 12 volt stekker ideaal voor onderweg. Het is de ideale koelbox voor dagjes uit en functioneert op uw vakantiebestemming bij mildere temperaturen als een prima koelkast. Dat wordt uitgebreid genieten van heerlijk verfrissende drankjes onder de zon!
Uitverkocht 84,95