Afbeelding

Kampeerspullen huishoudelijk

Alles voor op de camping!

Welke kampeerspullen zijn er nodig voor op de camping? Bekijk onze huishoudelijke collectie van kampeerspullen. Van koffiezetapparaten tot wasbakken, en van waterkokers tot verbanddozen!

Sorteren op:
Filters tonen

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk product
3gas+ alarm
3Gas+ Gasalarm
3GAS+ gasalarm Het 3GAS+ gasalarm is het kleinste professionele 12V gasalarm voor onder andere camper en caravan en boot. Van levensbelang. Op het moment van lekkage of storingen in apparatuur, cilinders en leidingen kunnen (rook)gassen onbedoeld een levensgevaarlijke bedreiging vormen voor mens en dier. Ook komt het voor dat criminelen verdovende ‘knock-out’ gassen als ether inzetten om mensen buiten bewustzijn te maken. Zo kunnen zij tijdens een inbraak ongestoord te werk gaan. Het 3Gas+ alarm is: speciaal ontworpen om u te waarschuwen wanneer het wordt ingezet om mensen buiten bewustzijn te maken voor het plegen van overvallen het nieuwste en meest innovatieve alarm dat door de dubbele sensor geschikt is om zowel dalende als stijgende gassen waar te nemen een zeer klein alarm met een modern design dat past in ieder interieur 3GAS+ alarm detecteert: LPG, Koolmonoxide en Ether Ga veilig op pad met het 3GAS+ alarm. Hieronder vindt u meer uitleg welke gassen door onze gasmelder worden gedetecteerd. LPG (butaan en propaan) Gassen als LPG zijn explosief. Wanneer er op enig moment een lekkage of defect ontstaat aan apparatuur of leidingen, dan is snel handelen geboden. Het 3Gas+ alarm houdt de aanwezigheid van dit soort gassen dan ook scherp in de gaten. En het LPG alarm alarmeert direct. Koolmonoxide Koolmonoxide staat bekend als sluipmoordenaar. Onzichtbaar en reukloos. Het is dan ook niet voor niets, dat de koolmonoxidemelder steeds vaker wordt aangemerkt als verplichte toepassing in binnenruimtes. De zekerheid dat het 3Gas+ alarm dit levensbedreigende gas feilloos detecteert, geeft zekerheid en rust. Het plezier van zorgeloos recreëren en vakantie vieren. Ether Ether is een van de verdovende “knock-out” gassen die criminelen en inbrekers inzetten om een overval of inbraak te plegen. Zo kunnen zij ongestoord hun slag slaan en er vandoor gaan met waardevolle spullen. De ethermelder is er voor uw eigen veiligheid. Hoe werkt het 3GAS+ alarm? Zodra het 3Gas+ alarm een gasconcentratie in de omgevingslucht signaleert, gaat gedurende 40 seconden een vooralarm af. Blijft de gasconcentratie tijdens dit vooralarm gelijk, of neemt dit toe, dan gaat een constante alarmtoon af. Daarnaast gaat er continu een rood LED lampje branden. Verdwijnt de gedetecteerde gasconcentratie, dan schakelt het alarm zichzelf terug naar de stand-by stand. De alarmtoon gaat uit en er gaat een groen (controle) LED lampje branden. Dit groene controlelampje is de check dat het apparaat staat ingeschakeld. Het is dus heel gemakkelijk te zien of het apparaat functioneert. Veilig en geruststellend.
79,95
Aanbieding!
Bekijk product
mestric espresso machine
Mestic Espresso Machine ME-80
Mestic ME-80 Espresso Machine De Mestic espresso machine laat u op de camping genieten van heerlijke espresso. Binnen de kortste keren staat er een heerlijke koffie voor u klaar. Vanaf mei 2021 weer op voorraad! U kunt alvast een preorder plaatsen. Mist u op vakantie stiekem de koffie van thuis? Met deze espresso machine van Mestic hoeft dat niet meer! Deze machine werkt op eenvoudige en compacte cups. Dat betekent geen gedoe met filters en gemalen koffie meer. U hoeft het cupje alleen maar in de machine te plaatsen, het waterreservoir te vullen en op het knopje te drukken! Per kopje koffie kunt u uw favoriete smaak uitkiezen. Daarnaast is het koffievolume van de espresso machine instelbaar, zodat u de koffie volledig naar eigen sterkte en smaak in kunt stellen. De Mestic espresso maker onthoudt de instellingen, zodat uw volgende kop net zo goed smaakt als de vorige. Zo geniet u precies zoals u dat wilt van uw koffie. Mestic ME-80 belangrijkste kenmerken Werkt op capsules Geschikt voor 1 kopje Automatisch capsule uitwerpsysteem Instelbaar koffievolume Afneembaar waterreservoir Vermogen: 950 watt Espresso machine Mestic-80 voor de camping Ziet u het al voor zich? Heerlijk in het zonnetje wakker worden naast uw camper of caravan met een verse espresso in uw hand? Deze espresso maker van Mestic is ideaal voor de camping, vanwege het lage vermogen van 950 watt. Dat betekent dat u zelfs wanneer u een beperkt aantal ampère tot uw beschikking heeft snel en eenvoudig een lekker bakje koffie kunt zetten. Ook is de machine compact, waardoor hij niet veel ruimte in uw voertuig inneemt. Per keer kunt u één kopje koffie zetten, maar aangezien de espresso snel klaar is, heeft u binnen een paar minuten voor iedereen koffie gezet. Met deze espresso maker maakt u waar u maar wilt een heerlijke espresso klaar. Ook op vakantie kunt u genieten van de gemakken van thuis. Met deze Mestic espresso machine bent u altijd en overal voorzien van een verse espresso. Dat is pas echt genieten!
Uitverkocht 94,95
Bekijk product
Elektrische Hapjespan
De Tristar PZ-2963 Hapjespan is een elektrische hapjespan met vijf verschillende temperatuurstanden waarmee je allerlei soorten gerechten kunt maken: van paella tot aardappeltjes en van gehaktballetjes tot nasi. Dankzij de anti-aanbaklaag bakt de pan niet aan en kun je hem na gebruik heel gemakkelijk schoonmaken. Zeer veelzijdig De Tristar hapjespan kan voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo heb je altijd een extra pan die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een maaltijd op te warmen, een tortilla in te maken of aardappels te bakken. Daarnaast kun je er een heerlijke eenpansmaaltijd in bereiden of hapjes warmhouden tijdens een feestje. Dankzij de anti-aanbaklaag bakt er niets aan in de pan. Gemakkelijk te regelen De PZ-2963 hapjespan heeft een vermogen van 1500W waarmee de pan zeer snel op de gewenste temperatuur is en de pan bereikt hiermee een maximum temperatuur van 280⁰ C. De hapjespan is voorzien van vijf verschillende temperatuurstanden waarmee je heel eenvoudig de pan kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Dankzij het indicatielampje zie je in een oogopslag of de juiste temperatuur is bereikt. Praktisch in gebruik De Tristar hapjespan is van allerlei handigheidjes voorzien voor extra gebruiksgemak. Met een diameter van 30 centimeter biedt de pan veel ruimte. De hapjespan is voorzien van geïntegreerde handvatten om de pan gemakkelijk en veilig te verplaatsen. Daarnaast is de pan uitgerust met een regelbare thermostaat op een afneembaar snoer. De hapjespan staat stabiel dankzij de antislipvoetjes. Door het transparante deksel met stoomuitlaat kun je de gerechten in de gaten houden. Wat vind je in de doos: Tristar elektrische hapjespan, deksel met stoomuitlaat, afneembaar snoer, handleiding  
Uitverkocht 24,95
ERROR: Cannot create object