Afbeelding

CampingCard ACSI 2024

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI 2024
Met de CampingCard ACSI 2024 kampeert u voordelig in het laagseizoen! U heeft keuze uit +3.000 ACSI geïnspecteerde campings in Europa. Bespaar tot wel 60% per nacht met 2 personen in uw tent, caravan of camper!

Kijk ook eens naar..

Campinggids Frankrijk ACSI 2024
Betrouwbare informatie over 2.200 jaarlijks geïnspecteerde campings in Frankrijk, kaart met doorreiscampings, en de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen.

Campinggids Klein & Fijn ACSI 2024
Met de ACSI Klein & Fijn Campinggids geniet u op ruim 2000 kleine en fijne campings in Europa. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. De campinggids komt inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en gratis toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

Campinggids Benelux ACSI 2024
Vind uw ideale camping dicht bij huis met de ACSI Campinggids Benelux 2023! 720 jaarlijks geïnspecteerde campings in België, Nederland en Luxemburg. Inclusief CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
CampingCard & Camperplaatsen ACSI 2024
ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2024 De ACSI CampingCard en Camperplaatsen bundel voorziet u van meer dan 12.000 jaarlijks door ACSI geïnspecteerde campings en door Facile Media geselecteerde camperplaatsen in één gids. Overzichtelijk weergegeven per land en met handige informatie over de ondergrond, tarieven, betaalmogelijkheden en aanwezige voorzieningen. En inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie. Zo vindt u altijd een mooi plekje in de buurt! CampingCard ACSI-kortingskaart Bij de gids ontvangt u ook de CampingCard ACSI-kortingskaart. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het laagseizoen. Op 3.000 campings in Europa overnacht u dan voor een vast, laag tarief van 13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht*. Zo bespaart u tot wel 60% op de normale overnachtingsprijs! Hoe werkt de CampingCard ACSI-kortingskaart? De CampingCard ACSI-kortingskaart zit bijgesloten in de gids. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee. De deelnemende campings vindt u eenvoudig terug in de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids én in de app. Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app Kiest u voor een combinatie met de handige CampingCard ACSI-app**, dan heeft u t/m 31 december 2023 toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Standaard meegeleverd bij ACSI CampingCard & Camperplaatsen: ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids (tweedelig) CampingCard ACSI-kortingskaart * De exacte data verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert. ** De CampingCard ACSI-app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger).
29,95
Bekijk product
Campinggids Europa ACSI 2024
ACSI Campinggids Europa 2024 Met de tweedelige ACSI Campinggids Europa vindt u eenvoudig een camping die perfect bij u past! In deze ultieme campinggids vindt u alles over maar liefst 7.570 campings in 29 verschillende landen. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Van de Spaanse Costa’s tot de Italiaanse Rivièra en van kampeerland-in-opkomst Slovenië tot de Franse Provence: alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! ACSI Campings Europa-app Bij de Campinggids Europa ACSI 2024 ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle campinginformatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Daarna heeft u één jaar lang gegevens over 7.570 campings ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. U kunt de app uitbreiden met alle informatie over ruim 9.000 camperplaatsen. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Europa ontvangt u: ACSI Campinggids Europa 2024 (tweedelig) Kaart met doorreiscampings CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)** Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Campings Europa-app * De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2025 te raadplegen. ** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op campingcard.com.
26,95
Bekijk product
CampingCard ACSI 2024
CampingCard ACSI 2024 De CampingCard ACSI 2024 zorgt voor heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen! Wilt u voordelig overnachten in het laagseizoen? U betaalt nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het voor- en najaar met de CampingCard ACSI. U overnacht op meer dan 3.000 campings in Europa voor een vast, laag tarief. Hoe werkt CampingCard ACSI? CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee. Alle ruim 3.000 deelnemende campings vindt u in de tweedelige CampingCard ACSI-gids. Overzichtelijk weergegeven per land ziet u direct wat u over een camping wilt weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode van de kortingskaart. Inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie. Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app Kiest u voor een combinatie met handige CampingCard ACSI-app, dan heeft u t/m 31 december 2024 toegang tot alle campinginformatie op uw smartphone, tablet of laptop. Met de app heeft u het complete overzicht van alle CampingCard ACSI-campings altijd bij de hand. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct een plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Standaard meegeleverd bij CampingCard ACSI: CampingCard ACSI-gids 2024 (tweedelig) CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 Mini-atlas met alle deelnemende campings Extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn-campings waar u ook met de CampingCard ACSI-kortingskaart terecht kunt  
21,95
Bekijk product
Campinggids Frankrijk ACSI 2024
ACSI Campinggids Frankrijk 2024 Frankrijk blijft voor veel kampeerders vakantieland nummer één. En dat is niet zo vreemd natuurlijk met zoveel variatie. Van de Vogezen en de Champagne-Ardennen in het noorden tot de strakblauwe Côte d'Azur in het zuiden. En van de stranden in Normandië tot de uitgestrekte binnenlanden in de Provence. Wat uw favoriete Franse vakantiebestemming ook is, de beste campings vindt u in de ACSI Campinggids Frankrijk. Hierin vindt u alles over maar liefst 2.200 campings in dit unieke vakantieland. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! Zoek en boek met de ACSI Campings Europa-app Bij de ACSI Campinggids Frankrijk 2023 ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u één jaar alle gegevens alle Franse campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Frankrijk ontvangt u: ACSI Campinggids Frankrijk 2024 Kaart met doorreiscampings CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)** Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Campings Europa-app   * De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger). De informatie in de app is tot exact één jaar na ontgrendeling te raadplegen. ** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Frankrijk wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren.
21,95
Bekijk product
Campinggids Klein & Fijn ACSI 2024
ACSI Klein en Fijn Campinggids Met de ACSI Klein & Fijn Campinggids geniet u op ruim 2000 kleine en fijne campings in Europa. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. De campinggids komt inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en gratis toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. Alle kleine, fijne campings in één handige gids! Kampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de ruim 1.900 leukste kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids. Heel handig bij de voorbereiding op uw vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ons geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app Bij dit product ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u de rest van dit kalenderjaar alle gegevens over alle kleine, fijne campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Bij aanschaf van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids + app ontvangt u: ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2024 Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)** Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app * Geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS 12 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2025 te raadplegen. ** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. 
21,95
Bekijk product
Campinggids Benelux ACSI 2024
ACSI Campinggids Benelux 2024 Met de ACSI Campinggids Benelux vindt u uw ideale camping dicht bij huis! Dit boekje bevat 720 jaarlijks geïnspecteerde campings in België, Nederland en Luxemburg. Én de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen. Ook erg handig: in de gids zit een voucher waarmee u 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Camping Europa-app! ACSI Campinggids Benelux: ontdek de mooiste campings dicht bij huis! Voor een fijne vakantie hoeft u helemaal niet ver van huis. Ook in de Benelux valt er heel veel te ontdekken. Wat dacht u van de heerlijke stranden en de levendige badplaatsen aan de Noordzeekust? Of van de prachtige natuur op de Veluwe of in de Ardennen? Waar u ook naartoe gaat, met de ACSI Campinggids Benelux vindt u de beste campings bij u in de buurt. In de gids vindt u namelijk alles over 720 campings in België, Nederland en Luxemburg. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg. Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! Zoek en boek met de ACSI Campings Europa-app Bij dit product ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u één jaar alle gegevens over alle Nederlandse, Belgische en Luxemburgse campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Benelux ontvangt u: ACSI Campinggids Benelux 2024 CampingCard ACSI-kortingskaart 2024 (t.w.v. € 21,95)** Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Campings Europa-app * De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger). De informatie in de app is tot exact één jaar na ontgrendeling te raadplegen. ** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (13, 15, 17, 19, 21 of 23 euro per nacht) op 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Campinggids Europa wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren.
19,95

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628