Afbeelding

CampingCard ACSI 2024

CampingCard ACSI 2024

21,95

CampingCard ACSI 2024

De CampingCard ACSI 2024 zorgt voor heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen!

Wilt u voordelig overnachten in het laagseizoen? U betaalt nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het voor- en najaar met de CampingCard ACSI. U overnacht op meer dan 3.000 campings in Europa voor een vast, laag tarief.

Hoe werkt CampingCard ACSI?

CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee.

Alle ruim 3.000 deelnemende campings vindt u in de tweedelige CampingCard ACSI-gids. Overzichtelijk weergegeven per land ziet u direct wat u over een camping wilt weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode van de kortingskaart. Inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie.

Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app

Kiest u voor een combinatie met handige CampingCard ACSI-app, dan heeft u t/m 31 december 2024 toegang tot alle campinginformatie op uw smartphone, tablet of laptop. Met de app heeft u het complete overzicht van alle CampingCard ACSI-campings altijd bij de hand. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct een plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Standaard meegeleverd bij CampingCard ACSI:

  • CampingCard ACSI-gids 2024 (tweedelig)
  • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024
  • Mini-atlas met alle deelnemende campings
  • Extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn-campings waar u ook met de CampingCard ACSI-kortingskaart terecht kunt
Advies nodig? Laat u adviseren door onze specialisten
  • U vindt dit product in onze winkel in Hengelo (Overijssel)
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
Product specificaties