Afbeelding

CampingCard ACSI 2022

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI 2022
Met de CampingCard ACSI 2022 kampeert u voordelig in het laagseizoen! U heeft keuze uit +3.000 ACSI geïnspecteerde campings in Europa. Bespaar tot wel 60% per nacht met 2 personen in uw tent, caravan of camper!

CampingCard Camperplaatsen ACSI 2022
In de CampingCard & Camperplaatsen vindt u meer dan 12.000 geïnspecteerde campings en camperplaatsen, handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden én in het laagseizoen betaalt u altijd één van de (zes) vaste lage tarieven op meer dan 3.000 campings in Europa!

Campinggids Klein & Fijn ACSI 2022
Met de ACSI Klein & Fijn Campinggids geniet u op ruim 2000 kleine en fijne campings in Europa. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. De campinggids komt inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en gratis toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app.

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk product
acsi camperplaatsen
CampingCard Camperplaatsen ACSI 2022
ACSI CampingCard Camperplaatsen 2022 Met ACSI CampingCard & Camperplaatsen haalt u het ideale reisboek voor camperaars in huis en u ontvangt de CampingCard ACSI-kortingskaart. In de CampingCard & Camperplaatsen vindt u meer dan 12.000 geïnspecteerde campings en camperplaatsen, handige informatie over ondergrond, tarieven en betaalmogelijkheden én in het laagseizoen betaalt u altijd één van de (zes) vaste lage tarieven op meer dan 3.000 campings in Europa! Het ideale reisboek voor camperaars Meer dan 12.000 jaarlijks door ACSI geïnspecteerde campings en door Facile Media geselecteerde camperplaatsen in één gids. Overzichtelijk weergegeven per land en met handige informatie over de ondergrond, tarieven, betaalmogelijkheden en aanwezige voorzieningen. En inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie. Zo vindt u altijd een mooi plekje in de buurt! Nog voordeliger kamperen met de CampingCard ACSI-kortingskaart Bij de gids ontvangt u ook de CampingCard ACSI-kortingskaart. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het laagseizoen. Op meer dan 3.000 campings in Europa overnacht u dan voor een vast, laag tarief van 12, 14, 16, 18, 20 of 22 euro per nacht*. Zo bespaart u tot wel 60% op de normale overnachtingsprijs! Hoe werkt de CampingCard ACSI-kortingskaart? De CampingCard ACSI-kortingskaart zit bijgesloten in de gids. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee. De deelnemende campings vindt u eenvoudig terug in de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids én in de app. Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app Kiest u voor een combinatie met de handige CampingCard ACSI-app, dan heeft u t/m 31 december 2022 toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie op uw smartphone of tablet. Bovendien betaalt u voor deze toegang geen € 9,08, maar slechts € 6,59. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Standaard meegeleverd bij ACSI CampingCard & Camperplaatsen: ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids (tweedelig) CampingCard ACSI-kortingskaart     * De exacte data verschillen per camping. In de gids leest u in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.
26,95
Bekijk product
acsi campinggids
Campinggids Klein & Fijn ACSI
ACSI Klein en Fijn Campinggids Met de ACSI Klein & Fijn Campinggids geniet u op ruim 2000 kleine en fijne campings in Europa. Alle campings worden jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. De campinggids komt inclusief de CampingCard ACSI-kortingskaart voor het laagseizoen en gratis toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. Alle kleine, fijne campings in één handige gids! Kampeert u het liefst op een kleinschalige en gemoedelijke camping? Wat verder weg van de drukte geniet u nog meer van de natuur en van de omgeving. En dat op een rustige plek en in een gemoedelijke sfeer. Maar waar vindt u dit soort kleine, fijne campings? Wij helpen u op weg en hebben de ruim 2.000 leukste kleine, fijne campings in Europa voor u geselecteerd en verzameld in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids. Heel handig bij de voorbereiding op uw vakantie én eenmaal onderweg. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen op sfeer, omvang en kwaliteit en worden jaarlijks door ons geïnspecteerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt! Zoek en boek met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app Bij dit product ontvangt u toegang tot de campinginformatie in de handige ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)*. Bij uw gids zit een voucher waarop u een code vindt om het pakket te ontgrendelen. Zo heeft u het complete overzicht van alle kleine, fijne campings altijd bij de hand op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Bij aanschaf van de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids + app ontvangt u: ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids 2022 Mini-atlas: overzichtelijke landkaarten met alle campings CampingCard ACSI-kortingskaart 2022 (t.w.v. € 17,95)** Toegang tot alle campinginformatie in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app (t.w.v. € 2,99)   * Geschikt voor smartphone en tablet (Android 5 en hoger, iOS 10 en hoger). De informatie in de app is tot 1 januari 2023 te raadplegen. ** Met de CampingCard ACSI-kortingskaart overnacht u in het laagseizoen tegen een vast en voordelig tarief (12, 14, 16, 18, 20 of 22 euro per nacht) op meer dan 3.000 campings in Europa. U hoeft hiervoor enkel uw gegevens in te vullen op de kortingskaart en deze te tonen bij de receptie van de camping. In de ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids wordt middels een symbooltje aangegeven welke campings de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Voor meer informatie over CampingCard ACSI en voor de exacte acceptatiedata per camping kunt u kijken op CampingCard.com.
16,95
Bekijk product
campingcard acsi 2022
CampingCard ACSI 2022
CampingCard ACSI 2022 De CampingCard ACSI 2022 zorgt voor heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen! Wilt u voordelig overnachten in het laagseizoen? U betaalt nooit meer te veel voor uw overnachtingen in het voor- en najaar met de CampingCard ACSI. U overnacht op meer dan 3.000 campings in Europa voor een vast, laag tarief. Hoe werkt CampingCard ACSI? CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haalt u uit de gids en voorziet u van uw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar) gaan op bijna 450 campings zelfs gratis mee. Alle ruim 3.000 deelnemende campings vindt u in de tweedelige CampingCard ACSI-gids. Overzichtelijk weergegeven per land ziet u direct wat u over een camping wilt weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode van de kortingskaart. Inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie. Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app Kiest u voor een combinatie met handige CampingCard ACSI-app, dan heeft u t/m 31 december 2022 toegang tot alle campinginformatie op uw smartphone, tablet of laptop. Met de app heeft u het complete overzicht van alle CampingCard ACSI-campings altijd bij de hand. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct een plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. U kunt de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg! Standaard meegeleverd bij CampingCard ACSI: CampingCard ACSI-gids 2022 (tweedelig) CampingCard ACSI-kortingskaart 2022 Mini-atlas met alle deelnemende campings Extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn-campings waar u ook met de CampingCard ACSI-kortingskaart terecht kunt  
17,95
ERROR: Cannot create object