Over Jan Krul

In 1973 gaat aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo een nieuwe onderneming van start: Deka Caravans. In 1980 nemen Jan Krul, medewerker van het bedrijf, en zijn vrouw Jeannet Deka over en dopen het om tot Jan Krul Caravans.

 

De caravans worden neergezet op een groot buitenterrein met vijver, zodat de klanten het aanbod in een echte campingsfeer kunnen bewonderen. Een kampeerwinkel en een kleine werkplaats zorgen ervoor dat caravanklanten ook na hun aankoop regelmatig een bezoek brengen aan Jan Krul, voor accessoires en onderhoud.

 

In 1993 maakt het buitenterrein plaats voor een showroom, waar klanten warm en droog kunnen worden ontvangen. Op de gevel staat sindsdien Jan Krul Caravans-Outdoor. Tot op de dag van vandaag bent u hier van harte welkom voor alles wat te maken heeft met caravans, voortenten, accessoires, bijzet- en kampeertenten, inclusief deskundige uitleg en advies.

 

 

Onze werkplaats is sinds de begindagen uitgegroeid tot een compleet servicecentrum, waar vakbekwame monteurs ervoor zorgen dat u goed uitgerust en veilig op vakantie kunt gaan. Wij zijn lid van Bovag/Focwa en bij onverhoopte schades werken we met alle verzekeringsmaatschappijen.

 

Sinds 2008 is Barry Krul mede-eigenaar van ons bedrijf, dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een zeer modern en veelzijdig aanbieder op het gebied van caravans en outdoor.

Light & Powerstation Prijs: € 33,95
Aantal:
Altijd de nieuwste tips
& aanbiedingen in uw mailbox.