Afbeelding

Sprite Cruzer 2024

Sprite Cruzer 2024 Serie

Sprite Cruzer 2024: Brengt u op reis de luxe van thuis

De topserie van Sprite is in 2024 geheel vernieuwd, met een nieuw strak front en bijpassende bestickering is deze caravan een opvallende verschijning.

Niet alleen de buitenzijde, maar ook van binnen is bijna alles nieuw. Het meubelwerk, de moderne apparatuur, maar zeker de luxe stoffering laat niets te wensen over.

Wat gebleven is, is de standaarduitrusting, deze staat nog steeds op een hoog niveau, want elke Cruzer is standaard voorzien van een top-slaapplaats, een ruime keuken met een 133 liter Slimline koelkast en een luxe badkamer met douchemogelijkheid.

sprite brochure 2024

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk caravan
Sprite Cruzer 475 SR (2024) In de Showroom! (Voorraad) 36.595,00
Sprite Cruzer 475 SR 2024 Bewonder de Sprite Cruzer 475 SR 2024 in onze Showroom! De vernieuwde Sprite Cruzer 475 SR is een lust voor het oog. Met deze mooie caravan neemt u alle luxe van thuis (en meer!) mee naar de camping. Met een lengte van 668 cm is dit de meest compacte caravan van de Cruzer serie. Sprite Cruzer 475 SR: complete en compacte caravan met twee enkele bedden De ruime zitting voorin de Cruzer wordt in een handomdraai omgebouwd tot twee enkele bedden van 200 x 72 cm en 190 x 72 cm. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Middenin de caravan is de luxe keuken gesitueerd. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Naast de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 475 SR. Hier kunt u uw kleren kwijt in de ruime hangkast, vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een luxe uitneembaar tapijt De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 475 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 475 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Massa ledig gewicht: 1305 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1550 kg gewicht te verhogen tot 1650 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
36.595,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 530 SR 2024
Sprite Cruzer 530 SR (2024) in de Showroom ( Voorraad) 38.895,00
Sprite Cruzer 530 SR 2024 Kom de Sprite Cruzer 530 SR 2024 serie in de Showroom bewonderen! Met een totale lengte van 741 cm is de Sprite Cruzer 530 SR een ruime en luxe caravan die u van alle gemakken voorziet. De caravan heeft twee enkele bedden en een aparte zithoek voorin. Sprite Cruzer 530 SR: twee enkele bedden en een aparte zithoek Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. De twee enkele vaste bedden van 200 x 76 cm en 187 x 76 cm zijn in het midden van de caravan gesitueerd. In het midden van de caravan vindt u ook de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 530 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 530 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 530 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1400 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1650 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
38.895,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 535 SR 2024
Sprite Cruzer 535 SR (2024) in de Showroom! (Voorraad) 38.295,00
Sprite Cruzer 535 SR 2024 Kom de Sprite Cruzer 535 SR in de showroom bewonderen! De Sprite Cruzer 535 SR is een ruime en luxe caravan met dezelfde afmetingen als de Cruzer 530 SR, maar dan met een klassieke indeling. In deze caravan ontbreekt het u aan niets! Naast haar standaard uitrusting heeft de Cruzer serie nieuw meubelwerk, zeer moderne apparatuur en een luxe stoffering. Sprite Cruzer 535 SR: klassieke indeling met een frans bed en zeer ruime toiletruimte Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Het frans bed (200 x 140 cm) is tegen de toiletruimte achterin de caravan gesitueerd, tegenover het frans bed vindt u een grote hangkast. In het midden van de caravan vindt u ook de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 535 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 535 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 535 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1390 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1650 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
38.295,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 540 SR 2024
Sprite Cruzer 540 SR (2024) 40.295,00
Sprite Cruzer 540 SR 2024 De Sprite Cruzer 540 SR is een appartement op wielen! Deze luxe caravan heeft een royale toiletruimte en een aparte slaapkamer achterin. De Cruzer 540 SR is zeer geschikt voor de veeleisende kampeerder die graag alle luxe van thuis mee neemt tijdens het reizen. Sprite Cruzer 540 SR: ruime caravan met een aparte slaapkamer De slaapkamer achterin de Cruzer 540 beschikt over een queensbed. Loopt u naar voren dan gaat u door de toiletruimte heen. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. De Sprite Cruzer serie is er speciaal voor de veeleisende kampeerder De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 540 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 540 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1440 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1700 kg gewicht te verhogen tot 1800 kg (optie)
40.295,00

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk caravan
sprite cruzer 550 SR 2024
Sprite Cruzer 550 SR (2024) 44.295,00
Sprite Cruzer 550 SR 2024 De Sprite Cruzer 550 SR is een zeer ruime en luxe caravan. Zeer geschikt voor de veeleisende kampeerder. In deze caravan ontbreekt het u aan niets! Naast haar standaard luxe uitrusting heeft de Cruzer serie nieuw meubelwerk, zeer moderne apparatuur en een luxe stoffering. Sprite Cruzer 550 SR: ruim en luxe caravan met een queensbed Het queensbed (200 x 150 cm) is tegen de toiletruimte achterin de Cruzer 550 SR gesitueerd. Aan beide zijden van het queensbed vindt u twee grote hangkasten. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 550 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 550 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 550 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1480 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1700 kg gewicht te verhogen tot 1800 kg (optie)
44.295,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 635 SR 2024
Sprite Cruzer 635 SR (2024) 46.695,00
Sprite Cruzer 635 SR 2024 De Sprite Cruzer 635 SR is de meest ruime caravan van de Cruzer 2024 serie. Deze caravan is zeer ruim opgezet, met een grote toiletruimte en een zeer royale slaapkamer met queensbed. Wilt u niet inleveren op ruimte en luxe tijdens het kamperen? Dan is deze Cruzer 635 perfect voor u! Sprite Cruzer 635 SR: het ruime luxepaard van de Cruzer 2024 serie De slaapkamer achterin deze Cruzer 635 beschikt over een queensbed van 200 x 150 cm. Aan beide zijden zijn twee grote kasten geplaatst waar u o.a. uw kleren in kunt hangen. Loopt u naar voren door de caravan dan loopt u door de royale toiletruimte. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 635 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 635 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1585 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1900 kg gewicht te verhogen tot 2000 kg (optie)
46.695,00